Adrianne Curry, Twitter'ın en cesur kadını olduğu bir kez daha kanıtladı. Twitter'a koyduğu seksi fotoğrafları sayesinde ABD'de şöhret olan ve Hilal Cebeci'ye ilham veren model Adrianne Curry, iç çamaşırı çekiminin tümünü Twitter'daki hayranlarıyla paylaştı. America's Next Top Model yarışmasında birinci olarak üne kavuşan seksi modelin Twitter'da 253 bin takipçisi bulunuyor.İngiltere'de yaşayan Alison Sinstadt (48) ve Simon Sherwin (50) çifti, köpekleri Jessie'ye bir arkadaş bulmak için bir çiftliğe gittiler. Orada bir köpek bulamadılar. Ancak nadir şekilde doğum yapan bir koyunun üçüz kuzularından biri verildi kendilerine. Onlar da Jack adını verdikleri kuzuyu getirip köpeklerinin yanına koydular ve büyütmeye başladılr. Ancak zaman geçtikçe Jack "kimliğini" unutup köpek gibi davranışlar sergilemeye başladı.
 
Köpek nereye giderse oraya gitmeye başladı. Garip şekilde melemeye başladı. Yani yarı kuzu, yarı köpek olmuştu Jack artık. Köpekten tek farkı ot yemesiydi. Hatta çiftlikte koyunların arasına bıraktırıldığında, o bir köşeye çekilip kendini "yabancı" hissediyordu. Bu durumu kabullenen sahipleri de ona köpek gibi davranmaya başladılar.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Veteriner David Howell "Koyunlar bazı insanlardan daha akıllı, davranışları öğrenme kapasitesi yüksek" diyor ve ekliyor: Jack'te olduğu gibi doğal ortamlarından uzaklaştırıldıkları zaman nasıl yetiştirilirse o şekilde yaşayabilirler.