Testereyle kendini kesip, 5'inci kattan atladı

ISPARTA'da üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Hüseyin Çetin, inşaat halindeki bir binanın 5'inci katına çıkarak, önce testereyle vücudunun çeşitli yerlerini kesti, ardından kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan Çetin, hastanede tedavi altına alındı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Hüseyin Çetin, bu sabah saat 09.30 sıralarında inşaat işçilerine fark ettirmeden Kepeci Mahallesi'ndeki bir inşaatın 5'inci katına çıktı. Burada elindeki testereyle vücudunun çeşitli yerlerini kesen Çetin, ardından kendisini aşağı bırakarak asfalt zemine çakıldı. Çetin'in düştüğünü gören inşaat işçileri, hemen 112 Acil Servis'i arayarak ambulans çağırdı. Çağırılan ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Çetin tedaviye alındı.

Üzerinden herhangi bir kimlik veya fotoğraf çıkmayan Çetin, hastanede bilinci açıkken adı soyadı ile öğrenim gördüğü fakülteyi söyledi. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen Çetin'in vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve kesikler bulunduğu belirtildi.

Polis inşaatın 5'inci katında Çetin'in tişört, ceketi ve ayakkabılarıyla, yanında kan izlerinin bulunduğu testereyi bulurken, inşaat işçileri ise Çetin'in inşaata girişini görmediklerini ve olayın nasıl olduğunu fark etmediklerini söyledi. / DHA