G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde bir hafta içinde oynayacakları 3 önemli maçı, iyi bir takım olduklarını tekrar gösterebilmeleri için bir şans olarak yorumladı. GSTV'de açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam, lig ve UEFA'da yaptıkları son 3 resmi maçı kazanamamalarının, önlerindeki 3 maçın önemini daha da artırdığını belirterek, “Çok önemli 3 maç oynayacağız. Bu zorlu maçlar bizim için ekstra bir motivasyon olacaktır” ifadelerini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI

“Trabzonspor, Dinamo Bükreş ve F.Bahçe maçları tekrardan ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermemiz için çok iyi bir şans bizim için. Kısa vadede önümüzdeki maça bakmak lazım. Her zaman önümüzdeki maç en önemli maçtır” diyen Rijkaard, “Taraftarımız bu zamana kadar bizi hep destekledi. Şimdi de destekleyeceklerinden hiçbir şüphemiz yok. Burada önemli olan futbolcuların da bunu taraftara yansıtması ve alınan sonuçlar” açıklamasında bulundu.



Elano ve Kewell bugün geliyor

G.Saray, dün yaptığı idmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcuların özellikle tes pas çalışması sırasında oldukça neşeli oldukları gözlendi. Basına ve taraftara açık gerçekleştirilen antrenmanda milli takımdan henüz dönmeyen Elano ve Kewell yer almadı. İki futbolcunun bugün İstanbul'da olacağı öğrenildi.


Başkan Polat'tan taraftara pas!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSMobile, GS Store gibi kulübün faaliyetlerine taraftarın ilgi göstermesini beklediklerini söyledi. Ürettikleri projelerle kulübe gelir sağlamayı amaçladıklarını belirten başkan Polat, “Taraftarın bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. Pası onlara attık artık gol atma sırası onlarda” açıklamasını yaptı./yeni şafak