Adnan Menderes Stadı"nda oynadığı maçlarda taraftarının büyük desteğini arkasına alan siyah-beyazlılar 2 defa seyircisiz maç oynama cezası almış olmalarına rağmen sahasında bugüne kadar puan kaybı yaşamadı. Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı Kuşadasıspor maçında yenik duruma düşmesine rağmen maçı 3-1 kazanan Aydınspor 1923"te Foça Belediyespor maçı hazırlıkları bugün başladı.
Taraftarlarının büyük desteğini her maçta olduğu gibi Kuşadasıspor maçında da hissettiklerini söyleyen Aydınspor 1923"ün genç oyuncusu Tunca,“Yediğimiz golden sonra bile bize inanarak desteklerini vermeye devam ettiler. Bank Asya"da bile bu kadar çok taraftara oynayamayan takımlar var. Aydın şehri profesyonel ligi hak ediyor. Foça Belediyespor maçına da galibiyet için çıkacağız. Taraftarlarımız bize inanarak desteğini devam ettirsin” dedi.
Aydınspor 1923"ün Basın Sözcüsü Suat Deniz ise yaptığı açıklamada, Adnan Menderes Stadı"nda oynadıkları maçta rakiplerini baskı altına aldıklarını söyledi. Deniz,”Biz nasıl suni çimde zorlanıyorsak, rakiplerimizde Adnan Menderes"te zorluk çekiyor. Kendi sahamızda rakiplerimizi baskı altına alıyoruz. Taraftarlarımız ile futbolcularımız bütünleştiğinde ise maçlara 1-0 önde başlıyoruz. Her oyuncumuz oyunu değiştirebilecek kapasitede. Bu hafta oyuna sonradan giren Zülküf sahneye çıktı. Mustafa Karagülle, Fatih Çırak, Hakan Eser"de takıma adapte olduğunda daha da iyi Aydınspor 1923 izlettireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.