Kenan İmirzalıoğlu, Edirne Karaağaç'ta vatani görevini yaparken sevgilisi Zeynep Beşerler ise Oktay Kaynarca ile Bodrum'da...
Akşam gazetesinde Ömer Karahan'ın haberine göre; Kenan İmirzalıoğlu"nun moralini bozacak olay! Kenan, şu sıralar Edirne Karaağaç"ta vatani görevini yaparken sevgilisi Zeynep Beşerler ise Bodrum tatilinde.

Zeynep, Oktay Kaynarca ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar Bodrum Vittoria isimli gece kulübünde sarmaş dolaş eğlendi.

İkilinin, samimi bir şekilde gece boyunca eğlenmesi sürekli dans edip yakın temasta samimi görüntüler sergilemesi kulüpte bulunan herkesi şaşkına çevirdi. Hatta bir ara Oktay, Zeynep"i herkesin ortasında öpmek istedi. Fakat Zeynep, çevredekilerin bakışları yüzünden tatlı bir dille Oktay"ı uyardı. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden ikili, hemen masalarına dönerek mekana birlikte geldikleri dostlarıyla kulübü terk etti.

Ayrıca, Kenan ile Oktay"ın iki eski dost olduğu biliniyor. İkili daha önce "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi" filminde birlikte rol almıştı.