ÖZLEM HANIM, HATAYI DÜZELTTİ

 

Değerli okuyucularım Aydın’ın Yunan işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü törenlerine CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun iştirak etmesi Aydın Halkını gururlandırmıştır.

 

Ancak,

 

Törenin sahibi devlettir. Devletin Aydın’daki temsilcisi de Sayın Aydın Valimizdir.

 

Düşüne biliyor musunuz, Devletin 4 numaralı protokolü uygulanacak. Türkiye’de son seçimlerde Ankara, İstanbul, Aydın, Antalya, Eskişehir gibi daha bir sürü büyükşehir belediyelerini kazanmış siyasi partinin lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu törenlere katılarak onur verecek.

Ayrıca Ulusal Televizyonlarda yayınlanacak.

Törenin akışını takdim edecek sunucunun da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından verilmesi hususu Aydın Veliliği’ne ısrarla söylenmesine rağmen, TECRÜBESİZ BİR İSİM DEVLET PROTOKOLÜ UYGULANAN törene sunucu tayin ediliyor.

 

Tören esnasında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu makamı doğru dürüst telaffuz edemeyen yanlış ve eksik söyleyen bu görevliyi en az 50 metre ötedeki koltuğundan kalkıp koşarak gelen Sayın Özlem Çerçioğlu, görevliyi tek tek isimleri ve makamlarını dikte ettirerek tekrar tekrar söyletmiştir.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ 7 EYLÜL AYDIN KURTULUŞ TÖRENLERİNE NİYE KATILMADI?

 

Sayın Mustafa Savaş, Sayın Kuvvet Erim, Sn. Rıza Posacı, Sn. Metin Yavuz bir gün önce Köşk ilçemizde Sayın Turizm eski Bakanı Atilla Koç’un namazgâh açılış törenlerine arzı endam ediyorlar.

Ama bir gün sonra ÖZGÜRCE NAMAZ KILDIKLARI TOPRAKLARDA OLUK GİBİ KAN AKITAN AYDIN İLİNİ YAKIP YIKAN YUNANLININ Aydın topraklarından kurtuluşunun törenlerine katılmıyorlar.

Gözümüz tören boyunca bu milletvekillerimizi aradı. Sayın milletvekilleri Aydın toprakları bugün Yunan’dan kurtuldu ise bunun yüzü hürmetine siz oralarda namaz kılabiliyorsunuz.

YOKSA SİZ YUNAN SEVİCİSİ MİSİNİZ? YASAKLAYIN O ZAMAN BU 7 EYLÜLLERİ biz de Yunanlının yaptığı mezalimi içimizde yaşayalım.

 

 

SN. KEMAL KILIÇDAROĞLU AYDIN ZİYARETİ

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, muhalefet lideri olarak 2 gününü Aydın iline ayırdı. Tüm İYİ PARTİ ve CHP ittifakıyla kazandığı tüm ilçe belediye başkanlarını tek tek ziyaret etti, hepsini kucakladı. Yetmezmiş gibi 7 EYLÜL Aydın ilinin Yunandan kurtuluş törenlerine büyük samimiyetle katıldı.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm konuşmalarını adım adım takip ettim. Burada tek eksiklik kendisinin Aydın ili ile ilgili kafi derece çalışma yapmadığıdır.

Çiftçinin sorunları, jeotermaller, Aydın ilinin sıkıntıları birinci elden konuşulmalıydı ama olmadı.

 

AMA EN ÖNEMLİSİ SAYIN KILIÇDAROĞLU İLE AYDIN YEREL BASINIYLA TOPLANTI YAPILMALIYDI NEDENSE BU YAPILMADI. BİZ DE BASIN MENSUPLARI OLARAK SAYIN KILIÇTAROĞLUNA SORACAKLARIMIZI SORAMADIK.

 

CHP gemisini başarıyla yöneten Sayın Kılıçdaroğlu’nu bu kadar yakından tanımıyordum.

Şimdi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu HAK HUKUK ADALET felsefesinde ne kadar samimi olduğunu gördüm.

 

ANCAK SN. ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İÇİN SÖYLEDİKLERİNDEN ÖTÜRÜ ÇOK GURULANDIK.

 

Kemal Bey her gittiği belediye başkanının yanında “Biz tüm dünyaya ismi TOPUKLU EFE olarak Sayın Özlem Çerçioğlu’nun SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARINI ÖRNEK GÖSTERİYORUZ. Gidin Sayın Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalarından örnek alın” demesi bir Aydınlı olarak çok gururlandım.

 

Bir Üzüntüm ise Kuşadası ALTIN GÜVERCİN yarışmasına katılamaması ve KENDİNE KUŞADASI MEYDANINDA YUMURTA ATILMASIDIR.

 

Yumurta Atıldıktan sonraki soğuk kanlığı ve Halkı Sakinleştirmesi muhteşemdi Kendisini kutluyorum.

 

GÜLE GÜLE SAYIN KILIÇDAROĞLU, AYDIN İLİNE yine BEKLERİZ.

 

 

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI SN. ÖMER GÜNEL

Dostlarım Sayın Başkan ile Altın Güvercin yarışmasının KORTEJ yürüyüşünden dakikalar önce kendisi ile müthiş yaklaşık 1 saat süren altın Güvercin üzerine konuşma yaptım.

Sayın Özlem Çerçioğlu Hanımefendinin büyük destekleri ile becerikli iş bilir Kuşadası Belediye başkanı ALTIN GÜVERCİN yarışması ile şehrin üstünde bulunan ölü toprağını attı.

Kendisini kutluyorum.

10.09.2019 günü kendisiyle www.aydinpost.com da kuşadasın daki projeleriyle ilgilide canlı yayın yapacağım bilahare kendisi hakkında uzun bir yazı yazacağım.

ahmet-gozen1-003.jpg

Altın Güvercin yarışmasından… Kuşadası Belediye Bşk Yrd. Sn. Tibet Özer, Kuşadası Belediye Bşk Sn. Ömer Günel

 

 

KUŞADASI ROTARY KULÜBÜ VE ÖZLEM ÇERÇİOĞLU KUŞADASI KÖRFEZİ BALIKLARINI KURTARIYOR

Sivil toplum örgütü çalışması bu olmalı. Kuşadası körfezine 2008 yılından beri balıkların üremesi için 18 ila 20 metre derinliğe beton küpler atılmakta buralarda balıkların üremesi sağlanmakta.

ahmet-gozen2-002.jpg

8 Eylül Pazar günü Rotary Kuşadası eski başkanlarından SN. İBRAHİM DURAK, yeni Başkan Sn. Murat Oral Türkiye Guvernörü Sayın Fatih Akçiçek ve değerli eşleri ile bu resifleri tekneyle ziyaret ettik. DALGIÇ ROTARYENLERDE BU RESİFLERE DALARAK balık popülasyonunda müthiş artış olduğunu ifade ettiler.

Ayrıca Kuşadası Rotary kulübü Başkanı ve yetkilileri işle konumsam da Kuşadası’nda DİYABET Hastanesi OTİSTİK çocuklar için de yatılı okul kuracaklarını ifade ettiler. Sn. Fatih Akçiçek ile konuşmamda “Para problem değil, biz ROTARY olarak parayı buluruz. Dünya Çocuk Felci Aşılanmasında biz baş rol oynadık en büyük destekçimiz. BİL GATES biz bir koyuyoruz o iki koyuyor” diyerek ROTARY’nin gücünü ifade etti.

Önümüzdeki Günlerde Sayın Özlem Çerçioğlu’nu ve Sayın Ömer Günel’i ziyaret edecekler.

 ahmet-gozen3-002.jpg

Özlem Hanımın batırdığı uçak ve Rotary gurubu

 

 

Değerli okuyucularım bizim bu sadece konuşan değil, konuştuğunu yapan SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE İHTİYACIMIZ var.

 

Tabii Bu Projelere yardımcı olacak yerel yöneticiler ve belediye başkanlarının da başımız üstünde yerleri var.

 

Biz de basın mensubu olarak kendilerine yardımcı olacağız ve takip edeceğiz, esen kalın.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE! Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!