Ülküspor Başkanı Ömer Akar, Yönetim Kurulu ve Kulüp delegeleri tarafından karşılanan Hakkı Keleşoğlu yaptığı konuşmada “Ülküspor’un içinde bulunduğu durum hepimizi derinden yaralamaktadır. El birliği ile Ülküspor'u layık olduğu yere getireceğimize yürekten inanıyorum. Bu kongre Ülküsporumuza ve Türk futbolu için hayırlı uğurlu olsun'” dedi. Başkan Ömer Akar, Hakkı Keleşoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı forma ve plaket verdi.
Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu ve İzmir Ticaret Odası (İTO)’nun katkılarıyla Işıkkent Ayakkabıcılar sitesinde yapılan spor tesisleri, kafeterya ve Eğitim Merkezi’nin açılışına İzmir Valisi Cahit Kıraç, Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir Ayakkabıcılar Sitesi (Ayküsan) Başkanı Tahsin Güzel ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Cahit Kıraç konuşmasında ''İzmir Ayakkabıcılar sitesi iş aş temin eden Türkiye’nin sorunlarına duyarlı sosyal bir kurum. Sitenin yol sorunu var 3 kilometre yolu 3 yılda çözemedik, netice itibariyle çözülecek. Önümüzdeki günlerde bir başka yöntemle yol sorunu çözüp yolu Karayollarına devredeceğiz” dedi.
Hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu ise İzmir ekonomisinin can damarlarından birisi olan ayakkabıcılar sitesinin 3 bin işyerinde 30 binin üzerinde kişiye istihdam sağladığını belirterek “Bu tesisler sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunacak, gençlerin kötü alışkanlıklar yerine sporla hayata tutunmalarını sağlayacak. Bu yeni tesisin İzmir'e ve spor yapan herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.
İzmir Ayakkabıcılar Sitesi (AYKÜSAN) Başkanı Zeki Sakman ise 240 bin TL’ye ihale edilen yatırımların 18 ayda tamamlandığını belirterek bölgenin 2 halı saha kazandığını söyledi. Tesisin yapımı aşamasında katkı sağlayan Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu ve İTO’ya teşekkür eden Sakman, “Elele verilerek çok şeyler yapılabiliyor” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Cahit Kıraç, İşadamı Keleşoğlu, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'la birlikte tesisleri inceledi. Daha sonra halı sahaya girerek ayakkabıcılar sitesinin takımı olan Ülküspor futbolcularıyla birlikte poz verip kaleye penaltı attılar.