Geçtiğimiz yıl vizyona giren “Recep İvedik 2”nin galasına, salon kapasitesinin iki katı kadar davetli gelmiş, bu nedenle izdiham yaşanmıştı. Şahan Gökbakar ve filmin yapımcısı Faruk Aksoy, serinin üçüncü filminin galasında işi sıkı tutmak istedi ve güvenlik görevlilerinin sayısını artırdı. Ancak bu tedbir pek işe yaramadı.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı"ndaki galada davetliler yine gösterimin yapılacağı salona sığmadı. Pek çok davetli salonun merdivenlerine oturarak filmi izledi, birçok kişi de davetiyeleri olmasına rağmen filmi izleyemeden oradan ayrıldı.

İzdivaç programında tanıştık

Şahan Gökbakar, geceye yeni sevgilisi Merve Sevi ile katıldı. ılk kez galada basının karşısına birlikte çıkan ikili, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı"na ayrı ayrı gelip, kapıda buluştu. ıkili, “Nasıl tanıştınız” sorusuna “Zuhal Topal"la ızdivaç programında tanıştık” yanıtını verdi.
Gökbakar daha sonra, “Zaten tanışıyorduk. Ben atak davranıp, "sana karşı boş değilim" dedim. Aynı cevabı alınca bu ilişki başladı” diye konuştu. Bir Recep İvedik hayranı olduğunu belirten Sevi ise “Artık Şahan"ın kendisinin de fanıyım, o ayrı mevzu” dedi.

Cem"in agresif tavırları

Şahan Gökbakar, gişe rekabeti nedeniyle gerginlik yaşadığı Cem Yılmaz"ı filminin galasına davet ettiğini açıklamış, Yılmaz ise “Bana öyle bir davet gelmedi” demişti. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Gökbakar, “Ben bu galaya tüm komedyen arkadaşlarımızı davet ettim. Onlar beni davet etmemişti ama olsun, bugün burada olmalarını isterdim” diye konuştu.

Cem Yılmaz"ı başarılı bulduğunu söyleyen ünlü komedyen, yaşadıkları polemik içinse “Ben sadece Cem"den gelen agresif tavırlara yanıt verdim” dedi. Gökbakar, bir özlü sözle de Yılmaz"a gönderme yapmayı ihmal etmedi: “Sular yükselince balıklar karıncaları, sular çekilince de karıncalar balıkları yer. Kendinizi bir şey zannetmeyin, her şeye sular karar verir.”

"Korsancı" muamelesi

“Recep İvedik 3”ün galasına Berna Öztürk-Arda Öziri, Ece Erken, Pelin Sönmez, Hepsi grubundan Eren ve Yasemin, Hatice Aslan gibi ünlü isimler de katıldı. Geceyi takip etmek isteyen basın mensuplarından sarı basın kartı istendi. Film gösterimi sırasında ise bazı davetlilerin cep telefonları çaldı. Görevliler, "korsan kayıt" yaptıkları gerekçesiyle bu kişilerin cep telefonlarına el koymak istedi.

Cuma vizyonda

Şahan Gökbakar"ın bir skeç karakteri olarak yaratıp ardından sinemaya taşıdığı “Recep İvedik”in üçüncü macerası, 12 şubat Cuma günü vizyona girecek.

Keçi Behlül

“Aşk-ı Memnu” dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ"un canlandırdığı Behlül karakteri, Şahan Gökbakar"a ilham verdi. Ve Gökbakar, yeni filminde yer alan keçinin adını "Behlül" koydu. Gökbakar, neden bu ismi seçtiği sorusuna kahkahalarla “Behlül"ü çok andırıyor değil mi? Ben çok benzettim ikisini” yanıtını verdi.-hürriyet