AYDINPOST HABER SERVİSİ/Erkan AKBAL-Elit Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse ve bazı il yöneticileri, MHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu derneğin kurucu üyeleri ve davetliler katıldı.

Yapılan duadan sonra bir konuşma gerçekleştiren derneğin kurucu üyelerinde Dr. Eyüp Doyuran henüz çiçeği burnunda bir dernek olduklarını söyledi. Hedef kitlelerinin çocuklar olduğunu dile getiren Doyuran, özellikle çocuklara ilişkin konularda sivil toplum kuruluşları yönünden ciddi boşluklar olduğunu, kendilerinin de bu eksiklikleri tamamlamak için yola çıktıklarını belirtti.

Doyuran toplumda ayrıma yol açmadan faaliyetlerini sıralamak istediklerini söylerken herkesin desteğinin çok önemli olduğunu ifade etti ve iftara katılan tüm herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmanın ardından katkılarını esirgemeyen Sınav Dershanesi Sahibi Yüksel Öztürk ve MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu’na teşekkür belgeleri dernek başkanı Perihan Öztürk tarafından takdim edildi.

 aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_8895.jpg

img_8897.jpg

img_8902.jpg

img_8904.jpg

img_8915.jpg

img_8918.jpg

img_8920.jpg