Dede ile yaşadığı sorunların ardından camiada da kredisi tükenen Kazım"ın disipliniyle bilinen Alman hocanın göreve gelmesiyle işinin bittiği düşünülüyordu. Hatta Daum"a oyuncularla ilgili verilen raporda Kazım"ın yeteneklerinden bahsedilirken notlar arasında "başına buyruk" ifadelerinin bulunması Daum"un dikkatini fazlasıyla çekmişti.

TAKIMDA sivrilen hiçbir futbolcuyu sevmeyen Daum, futbolcularıyla yaptığı ilk toplantılarda üstüne basa basa "takım" olgusunu beyinlere işlerken yaratmak istediği savaşan takımda herkesin defans yapmasını da ifade etti.

"YETENEĞİNİ KULLAN"

KAZIM"LA özel görüşen Daum genç yıldızını kazanmak için şu ifadeleri kullandı: “Sen sadece sağ kanatta değil, forvete de alternatif bir isimsin. Yeteneklerini daha fazla kullanabilirsin. Milli Takım"dan da seni takip ettim. Bir kere bu isteksiz halini kesinlikle görmek istemiyorum. Koş, mücadele et, hatta defans bile yap. Sadece top sana geldiğinde değil, topsuz alanda da arkadaşlarına yardımcı ol. Yorulanın yanına git, hemen kademesini al.”

DAUM, Bolu maçında oynadığı futbolla göz dolduran Kazım"la ilgili bir soruya “Eskiden Kazım gamsız mıymış, ben bilmem. Kazım gördüğünüz gibi işte” yanıtını vererek oyuncusundan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.