UEFA Avrupa Ligi"ndeki ilk maçını Hollanda"nın Twente takımı ile yarın oynayacak olan Fenerbahçe"de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Ligde Bursaspor"u deplasmanda yenerek 5"te 5 yapan sarı lacivertliler, Avrupa macerasına da iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Teknik Direktör Christoph Daum, yarın akşam Şükrü Saracoğlu Stadı"nda oynanacak maçın onbirini büyük ölçüde belirledi. Alman çalıştırıcı son haftaların formsuz ismi Kazım Kazım"ı büyük bir ihtimalle kulübeye çekecek, sağ kanatta da Bursaspor maçında alkışlanan Mehmet Topuz"a görev verecek.

Güiza tek başına

Ligde kırmızı kart cezası bulunan Emre Belözoğlu yarın akşam takımındaki yerini alacak. Daum, 8 yabancıdan 7"sini ilk onbirde oynatmayı planlıyor. Sağda Gökhan Gönül-Mehmet Topuz, solda ise Roberto Carlos-Dos Santos ikilisi oynayacak. Eleştirilerden fazlasıyla nasibini alsa da Güiza yine tek forvet olarak takımın gol silahı olacak.Savunmanın göbeğini Lugano-Bilica oluşturacak. Kaptan Alex de Souza ise forvet arkasında hem oyun kuruculuk, hem de sürpriz golcü olarak forma giyecek. Semih Şentürk, Kazım Kazım ve Deivid ise maçın akışına göre şans bulacaklar.Hürriyet