Disiplinsiz hareketleri nedeniyle sarı-lacivertli yönetim tarafından kadro dışı bırakılan ve 14-21 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılacak kampa da götürülmeyecek olan Kazım, karara tepki olarak apar topar İngiltere'ye gitmeye kalktı. Durumu haber alan Sportif Direktör Aykut Kocaman, olaya zamanında müdahale etti. Kocaman, İngiltere'ye gitmek için havalimanında bulunan milli futbolcuyu uzun uğraşlar sonrası ikna etmeyi başardı. Yönetimle yapacakları görüşmede sorunları ortadan kaldıracakları ve kendilerine af çıkartacakları sözünü veren Aykut Kocaman, ikna için Kazım'a en kısa sürede tekrardan takımla birlikte çalışmalara başlayacağını, Antalya kampında da yer alacağını söyledi.

TAKIMA DÖNMELERİ BEKLENİYOR

Yönetimin hakkında verdiği kararı hak etmediğini ifade eden Kazım'ın “Kararınıza saygı göstereceğim ama siz de bana saygı gösterin. Eğer istenmiyorsam, ben de geleceğimi belirlemek zorundayım” dediği öğrenildi. Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın çabalarıyla İngiltere'ye gitme kararından dönen milli futbolcu, yönetimin talimatını yerine getirdi ve dün akşam Can Bartu Tesisleri'nde kendisine verilen bir antrenör eşliğinde idman yaptı. Kadro dışı bırakılan bir diğer oyuncu Önder Turacı da dün bir antrenör eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu iki futbolcunun durumunun ilk yönetim kurulu toplantısında tekrar ele alınması ve 14 Ocak'taki Antalya kampına kadar iki futbolcunun da affedilmesi bekleniyor.

F.Bahçe, ikinci yarı hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. İzinli olan Lugano antrenmana katılmazken, çift kale maç sırasında sol topuğunda ağrı hisseden Güiza, çalışmayı yarıda bırakıp, antrenör yönetiminde takımdan ayrı bir program uyguladı. Günün 2. idmanında ise sarı-lacivertliler, denge ve koordinasyon çalışmaları gerçekleştirdi./yeni şafak