TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde bugün karşılacakları CSKA Moskova maçını kazanmaları halinde grupta çok avantajlı bir duruma geleceklerini söyledi. Lujniki Stadı’nda düzenlenen basın toplantıda konuşan Güneş, “Moskova’dan lider dönmek istiyoruz. Bizi sonuncu görenlere şunu söylemek istiyorum: Bu grupta sonuncu da olabilirdik lider de. Rakiplerimiz iyi ve güçlü takımlar” dedi.
 
Zor bir maç olacak
CSKA maçının zorlu geçeceğini belirten Şenol Güneş şunları söyledi: “Rakibimizin çok yaratıcı oyuncuları var. Burada kazanmamız halinde çok büyük bir avantaj sağlayacağız ve ikinci maç için çok rahat oluruz. Hedefimiz yarınki (bugünkü) maçta güzel futbol oynamak ve maçı kazanmak.”
 
Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin sorusu üzerine Moskova’ya 19 oyuncuyla geldiklerini belirterek, “Şu anda bayağı eksiğimiz var; ama sahaya çıkan oyuncularımızı eksik olarak görmüyoruz” ifadesini kullandı. Basın toplantısının ardından Trabzonspor Lujniki stadında ilk antrenmanını yaptı. Basın mensuplarının kısa bir görüntü almasının ardından idmanman basına kapalı olarak devam etti.