AYDINPOST ÖZEL-Aydınspor Kulübü'nün dün akşamki olağan üstü genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Naci Yeşilyurt oldu.
Büyük ilgi gören kongreye belediye başkan aday adayları da iştirak etti.
CHP Belediye Başkan aday adaylarından Cemil Cemil Öztürk kongrenin ilk dakikalarında gelerek 'hayırlı' olsun temennisinde bulundu. Daha sonra Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Mustafa Ancın da kongreye katılarak bir müddet delegelerle genel kurulu izledi. Kongrenin ortalarında kendisine söz verilen Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Mustafa Ancın, "Açıkça söylemek gerekirse, ben de buradaki arkadaşlar gibi heyecanlı ve bir o kadar sabırsızım. Göreve geldiğimiz günden itibaren Aydınspor için yapılacak ne varsa yapmaya hazırım. Çünkü bizim dönemimizde Aydınspor bir marka olacak, Aydın'ı da vitrin yapacaktır" diye konuştu.

Osman Yılmaz'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede Naci Yeşilyurt ile Ufuk Gezeroğlu'nun listeleri yarıştı. Gezeroğlu 61 oy alırken, Yeşilyurt'un listesi 87 oyla göreve seçildi.

LİSTEDE KİMLER VAR?

Mustafa Ocakoğlu, Ali Bahadır Bilgin, M. Nuri Tuncal, Erdem Özcan, Salih Erdem, Ahmet Çetin, Aydın Şengül, Ünal Özcan, Mansur Aslan, Yakup Karaca, Ahmet Yeşilyurt, Turan İlhan, Nevzat Altınsoy, Mustafa Özlü, Fevzi Özkalaycı.



ANCIN'DAN OTOBÜS SÖZÜ
Öte yandan kongreden ayrılırken 'Asi kanka' grubunu dinleyen Ak Partili aday aday Mustafa Ancın, grubun otobüs sözünü kırmayarak Nazilli Belediyespor maçına iki adet otobüs sözü verdi. Sözü alan 'asi kanka'lar Ancın'ı alkışlayarak, tebrik etti.