Didim Ziraat Odası salonunda yapılan Didim Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu'na, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Aydın İl Genel Meclisi Üyesi Cahit Kaya, Aydın Ziraat Odası Genel Sekreteri Zeki Sarıoğlu, Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, siyasi partilerin ilçe başkanları ve üyeler katıldı.
Genel Kurul'da konuşan Ahmet Çetin, bugüne kadar bir çok başarıya imza attıklarını belirterek, her zaman Didim çiftçisinin menfaatlerini koruduklarını söyledi.
Çetin, çiftçilere yönelik çalışmalarda, her zaman yerel yönetim ve sivil toplum örgütleriyle de birlikte çalıştıklarını kaydetti.
Genel Kurul'da, Didim Ziraat Odası'nın faaliyet ve denetim kurulu raporları oy birliğiyle kabul edildi.
Mevcut başkan Ahmet Çetin'in delege seçilemediği için giremediği başkanlık seçimlerine, Sezai Avcı ve Bahattin Gökdemir başkanlığındaki iki ayrı listeyle gidildi.
Yapılan seçimlerde Sezai Avcı 8 oy alırken, Bahattin Gökdemir 12 oy alarak Ziraat Odası Başkanlığına seçildi.
Bahattin Gökdemir başkanlığındaki yönetim kurulunaysa, Arif Manav, Hüseyin Örekçi, Yaşar Killi ve Osman Ali Çolak seçildi.
Didim Ziraat Odası Meclisi ise Kemal Ak, Bedir Nazlı, Bahattin Gökdemir, Yaşar Killi, Osman Ali Çolak, Arif Manav, İsmet Başboğar, Hüseyin Örekçi, Necmettin Çakır, Sedat Bülbül, Mehmet Yılmaz, Murat Özcan, Rıdvan Gökçe ve Halil Özkırgız'dan oluştu.
Gökdemir, seçimlerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini destekleyen üyelere teşekkür ettiğini ifade ederek, ''Didim Ziraat Odası'nın kuruluşundan bugüne odamızın çeşitli kademelerinde görev yaptım. Geçtiğimiz dönemde ise odamızın meclis başkanlığı görevinde bulundum. Odamızı, geldiği yerden daha ileriye götürmek için çalışacağım'' diye konuştu.