Edinilen bilgiye göre Sağlık Caddesi üzerinde Celal Kabaca yönetimindeki 09 NS 866 plakalı öze araç dönüş yaparken Ahmet Aksu yönetimindeki 09 RH 283 plakalı motosiklte çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Ahmet Aksu ile arkasında bulunan Gülcan Aksu yaralandılar.

Yeşil Mahalle"de meydana gelen kazada ise Tahsin Akdeniz yönetimindeki 09 RE 169 plakalı otomobil 622 sokak yönüne dönüş yaparken Mehmet Özkan yönetimindeki 09 NG 077 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Özkan ile arkasında bulunan Erkan İleri yaralandı. Cumhuriyet Mahallesi Denizli-Aydın karayolunda meydana gelen kazada da Mehmet Yoldaş(43) yönetimindeki 09 F 4292 plakalı motosiklet, karayolunda karşıdan karşıya geçmekte olan ailenin 2 çocuğuna çarptı. Aile bireylerinin çocuklarını refüj arasında karşıya geçmek üzereyken elini bıraktığı ve çocukların bir anda kontrolsüzce yola çıkması sonucu olduğu belirtildi. Kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Yoldaş ve arkasında bulunan eşi Gülser Yoldaş (41) ile 5 ve 7 yaşında oldukları belirtilen 2 çocuk yaralandı. Her üç kazada toplam yaralanan 8 şahıs Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.
Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve her iki olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürülmekte olduğu öğrenildi.