Hurdaya dönen otomobilden hafif sıyrıklarla kurtulan ve olay yerine çağrılan ambulansta tedavi gören Güldane Coşkun, 7 yaşındaki kızı Ceylan Coşkun’un elinden tutup evine gitti.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Aybahçe Mahallesi Fidanlık Caddesi üzerindeki hemzemin geçitte meydana geldi. 31 yaşındaki Mustafa Atasever yönetimindeki 42 NA 277 plakalı otomobile, uyarıcı levha ve ışıkların bulunduğu hemzemin geçitten iddiaya göre, kontrolsüz geçtiği sırada, Karaman- Konya seferini yapan makinist Hüseyin Karakaş’ın kullandığı hızlandırılmış tren çarptı. Çarpmanın şiddetiyle büyük bir bölümü hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Atasever ile 28 yaşındaki Ali Coşkun, eşi aynı yaştaki Güldane Coşkun ve kızı Ceylan Coşkun, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

4 kişinin tedavisi istekleri üzerine, olay yerine çağrılan ambulansta yapıldı. Tedavisi tamamlanan Güldane Coşkun, daha sonra kızının elinden tutup evine gitti. Sol kolundan hafif yaralanan Ali Coşkun, eşini rutin sağlık kontrolü için hastaneye götürmek üzere yola çıktıklarını söyledi.

Aybahçe Mahallesi Muhtarı Hilmi Serin, kazayı duyup olay yerine geldiklerini ve otomobil içinde bulunanları çıkarttıklarını, şans eseri ciddi bir yaralanma meydana gelmediğini söyledi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.