Yalova`dan Tekirdağ`a çiçek taşıyan Ufuk Bakış (25) idaresindeki kamyonet, yağışın da etkisi ile kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kamyonet daha sonra köprüden aşağı uçtu. Kazada, kamyonet sürücüsü Bakış'ın sağ bacağı, diz altından koptu. Ufuk Bakış, koli içerisine konulan bacağı ile birlikte hastaneye kaldırıldı. Yaşanan hastane sıkıntısının ardından kopan bacak, 8 saatlik ameliyatla yerine dikildi.

Sağlığına yeniden kavuşan Ufuk Bakış, yaşadığı kazanın ardından hastane konusunda sıkıntı yaşadığını söyledi. Bakış, "Kazadan sonra 112 ekipleri beni aldı ve Çorlu Devlet Hastanesi'ne getirdi. Önce Çorlu`ya gelecek, sonra Çorlu`dan bir başka hastaneye kopan bacağımın dikilmesi için sevk olacaktım. Ameliyatımın İstanbul`da yapılabileceği söylendi. Sabah 04.00`ten 06.00`ya kadar aramadığımız astane kalmadı. Ama hiçbir beni kabul etmedi.

Daha sonra Çorlu Devlet Hastanesi'nde bile bile taşın altına elini koyan Ahmet Hocam ve Oğuz Hocam, burada beni ameliyat etmek zorunda kaldılar. Allah`a çok şükür şu anda iyiyim. Sağlık durumum gayet iyi. Doktorlarım yürüyeceğimi söylüyor" dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren Çorlu Devlet Hastanesi doktorlarından Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Ahmet Duran Kara Çorlu Devlet Hastanesi'nde ilk kez kopan bir bacağın yerine dikildiğini söyledi. Kara: "Ek tedaviler, ek ameliyatlar olacak ancak ilk 10 gün çok önemliydi. Riskli ve önemli bu dönemi atlattı. Ayağı kurtarmayı başardık" diye konuştu. Plastik Cerrahi Uzmanı Oğuz Kayıran da "Yaklaşık 8 saat süren başarılı bir operasyonla tam kopuk olan bacağını yerine diktik. Şu anda hastamızın durumu gayet iyi" ifadelerini kullandı.