Aydın"da önceki gece meydana gelen 4 kişinin ölümü ve 3 kişinde yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazası ile ilgili olarak 1 kişi tutuklandı. Kazada kusuru olduğu tespit edilen Burhan Sabırsız isimli araç sürücüsü, cezaevine gönderildi.
Bilindiği gibi; Aydın-İzmir otoyolu Kızılcaköy Mevkisinde önceki geze meydana gelen trafik kazasında 3"ü aynı aileden olmak üzere 4 kişi hayatını kaybederken biri çocuk olmak üzere 3 kişi de yaralanmıştı. Kazada tatil yolunda olan Gülten Karatay, kardeşi Aslı Karatay ve amca kızı Melek Kalkan olay yerinde hayatını kaybederken, hamile olduğu öğrenilen Solmaz Doygun isimli kadın da kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Esmani Karatay, Solmaz Doygun"un 5 yaşındaki oğlu Nuri Cenk Doygun ile diğer aracın sürücüsü Burhan Sabırsız Aydın Devlet Hastanesi"nde tedavi alınmıştı.
Tedavisinin tamamlanmasının ardından ifadesi alınan Burhan Sabırsız, dün öğleden sonra Aydın Adliyesine sevk edildi. 4 kişinin ölümü ve 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazada kusurlu olduğu tespit edilen araç sürücüsü Burhan Sabırısız, çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.