İzmir'in Yenişehir semtinde, aşırı derecede alkollü olan otomobil sürücüsü elektrik direğine çarptı. Kaza yaptığını bile farkedemeyen ve hafif şekilde yaralanan sürücü, araç içinde sızdı. Alkollü sürücü, kaza yaptığını kendisini uyandıran polislerden öğrendi. Sürücü polislere, "Yanlış birşey mi yaptım? Beni evime getirin, araba sizin olsun" dedi. 

Kaza, saat 06.00 sıralarında, Yenişehir semti 1204/6 Sokak'ta meydana geldi. Caner Güngördü (44), alkol aldıktan sonra 35 CHE 98 plakalı otomobilinin direksiyonuna geçti. Araç, 1204/6 Sokak'a geldiğinde yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Otomobilde büyük hasar meydana geldi. Hafif şekilde yaralanan Güngördü, aldığı aşırı alkolün etkisiyle kaza sonrası araç içinde uyuya kaldı.

POLİS UYANDIRDI

Kaza yaptığının bile farkına varmadan otomobil içinde koltuğa sızan Güngördü'yü polisler uyandırdı. Kazanın şaşkınlığını yaşayan Güngördü, nasıl kaza yaptığını hatırlamadığını belirterek, "Alkol almıştım." dedi. Uyandıktan sonra otomobilden inerek aracını inceleyen Güngördü, "Arabam orjinaldi, ne hale geldi, arabam gitti" diye yakındı. Güngördü, gazetecilere de, "Direğe çarpalım insana çarpmayalım" diye konuştu.

Polis ekiplerinin durumu bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen ambulansa alınan Güngördü, kendisini ambulansa götüren polis memuruna, "Önden sen buyur" diyerek ambulansa davet etti. Güngördü'nün bu tavırları polis memurlarını da güldürdü. Ambulansa alınan Güngördü, daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Elektrik direğine çarpan otomobilin içinde içki şişesi bulunması dikkat çekti. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.