atv'de yayınlanan 'Unutulmaz' dizisinde büyük emekler harcanarak zor hava koşullarına rağmen gerçeğini aratmayacak şekilde bir kaza sahnesi çekildi. Yapımcılığını Ahmet Bayram'ın, yönetmenliğini Ersoy Güler'in yaptığı dizide 'Harun' karakterini canlandıran Serhan Yavaş'ın kullandığı Mercedes marka otomobil, bir kamyonun çarpmasıyla; 150 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlanıyor. 'Harun'u ise, Özlem Yılmaz'ın canlandırdığı eski sevgilisi Eda kurtarıyor.

Zor şartlarda çekildi

Yönetmen Ersoy Güler, 36 saatte 10 kamera ile gerçekleştirilen çekimlerle ilgili şöyle konuştu: "Bu sahneyi, ekibimle birlikte çok zor şartlar altında çektik. Arazinin uçurum olması çalışmalarımızı zorlaştırsa da, sonunda gerçekle birebir olan bir sahne ortaya çıkarmayı başardık. Umarım izleyicilerimiz bu sahneyi beğenir. Söylemeliyim ki, 'Unutulmaz'da daha birçok sahne unutulmaz olacak."

Eda'yı kaçırmak istiyordu

'Unutulmaz'ın kaza sahnesi şöyle gelişti: Harun, nişanlısının kız kardeşi olan eski sevgilisi Eda'yı kaçırmaya karar verir. Arabasına bindirerek başka bir şehre kaçırdığı Eda'yla tartışınca yol ortasında arabadan indirir. Tam hareket etmişken bir kamyonun çarpması sonucu Harun, otomobiliyle uçuruma yuvarlanır. Kamyonun Harun'un arabasına çarptığını gören Eda gözyaşlarına boğulur