Kuyucak ilçesinde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi yaralandı. Kuyucak'a bağlı Gencelli köyünde meydana gelen kaza ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, Aydın-Denizli kara yolu Horsunlu Beldesi girişinde Mehmet Köseoğlu (46) yönetimindeki 09 NN 366 plakalı portakal yüklü traktöre aynı istikametteki Hüseyin Doğan (46) yönetimindeki 09 F 3561 plakalı özel oto arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile özel oto hurdaya dönerken, yoldan çıkan traktörün ise çarpmanın şiddetiyle 10 metrelik şarampole sürüklendiği görüldü. Traktörün arka reflektörünün ve farının olmadığı öğrenilirken, kazada traktör şoförü Mehmet Köseoğlu ve yolcu olarak bulunan eşi Birgül Köseoğlu (46) ile özel oto şoförü Hüseyin Doğan çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

LİSE ÖĞRENCİSİNE ÇARPTI, KAÇTI
Edinilen bilgiye göre, Horsunlu'da meydana gelen kaza ile aynı dakikalarda Denizli-Aydın kara yolu Gencelli köyü girişinde Dursun Şahin (28) yönetimindeki 06 SEV 55 plakalı özel oto, yolda karşıdan karşıya geçen lise öğrencisi Cansu Kocabıyık'a (14) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya uçarak yola düşen kız yaralanırken, kazanın hemen ardından yaralı Cansu'nun sağından ve solundan geçen arabalar yürekleri ağza getirdi.
Çarpmanın etkisi ile 3 metre havaya yükselen ve yere düşen, Nazilli Özel Fatih Sultan Koleji öğrencisi olan ve hafta sonu tatili için Kuyucak Taşoluk köyüne ailesinin yanına giden Cansu, yerde kımıldamadan beklerken araç sahiplerinin dikkatli seyretmeleri faciayı önledi. Lise öğrencisine çarpan araç sürücüsü Dursun Şahin'in durmayarak kaçması üzerine polise ihbarda bulunan vatandaşların ihbarını değerlendiren Nazilli Bölge Trafik Büro Amirliği personeli belirtilen aracı Nazilli girişinde yakalayarak araç sürücüsünü yakaladı. Aynı anda yaşanan kaza nedeniyle bölgelerindeki ambulans yerine Nazilli'den gelen ambulans ile Cansu Kocabıyık, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken lise öğrencisinin hayati tehlikesinin bulunmadığı, ayağında kırık olduğu öğrenildi. Kazalarla alakalı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Kazalar sebebiyle Aydın-Denizli ve Denizli-Aydın kara yolunda trafik, yaklaşık yarım saat süreyle tek şeritten sağlandı.