Kadir Has Stadı’na ilk olarak gelen Galatasaraylı futbolcular oldu. Sarı kırmızılı oyuncular stadın çimlerini çok beğendi. Bu arada Kazım, yedekte olduğu için ısınan takım arkadaşlarını müzik dinleyerek izledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim soyunma odasına giderken, Kadir Has Stadı’nda inceleme yapan FİFA heyetiyle karşılaştı. ”Bizim işimiz FİFA ile değil UEFA ile diyen sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü daha sonra oyuncularıyla birlikte soyunma odasının yolunu tuttu. Maç başlarken de Galatasaray taraftarı ”İmparator Fatih Terim ” diye tezahürat yaptı

FİFA HEYETİ İNCELEME YAPTI
Kayserispor-Galatasaray maçı öncesi Gaziantep’den gelen FİFA heyeti, U-20 oyuncularının katılacağı 2013 sezonunda oynanacak Dünya Şampiyonası için Kadir Has Stadı’nda incelemelerde bulundu. Heyet, Stat Müdürü Ali Üstünel’e, Kadir Has Stadı’nı mükemmel bulduklarını söylediler.

960 KİŞİ GÖREV YAPTI
Kayserispor-Galatasaray maçında polis ve özel güvenlik olmak üzere 960 kişi görev yaptı. Galatasaraylı taraftarlara ayrılan 1300 kişilik tribün dolunca, takımlarına destek olmak isteyen Kayserili Galatasaray taraftarı için bu tribünün hemen yanında özel güvenlikçilerin kontrolünde 500 kişilik bir ek yer daha açıldı.

Kayserispor-Galatasaray maçını şeref tribününde Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst yan yana izledi.