Sezonun ilk yarısında ligde ağırlığını hissettiren Kayserispor"da ikinci yarının başından beri şanssızlıklar takımın yakasını bırakmıyor. Ali Turan"ın transfer karmaşası nedeniyle kadro dışı bırakılması, adından şike iddialarına adı karışan Bilal Aziz"in sözleşmesinin askıya alınmasıyla başlayan şanssızlık, kaleci sorunuyla sürdü.

Souleymanou"nun Afrika Uluslar Kupası maçları için Kamerun Milli Takımı"na çağrılması, yedek kaleci Yusuf"un Antalya kampındaki hazırlık maçında sakatlanması, Kayserispor"u kaleci arayışlarına itti.

Manisaspor"dan kiralanan Orkun"un lisansının vizelenememesi nedeniyle Gençlerbirliği maçında üçüncü kaleciye görev vermek, PAF takımı kalecisini de yedek soyundurmak zorunda kalan Kayserispor, Kamerun"un Mısır"a elenmesiyle Souleymanou"ya kavuşmanın sevincini yaşarken, yeni transfer Mohamed Shawky"nin sakatlanmasıyla bir kez daha üzüldü.

Antrenmanda adalesi yırtılan bu futbolcunun bir süre forma giyemeyeceği belirtiliyor. Mohamed Shawky de Eren Güngör, Toledo ve Yusuf ile birlikte sakatlar kervanına katılmış oldu.

Asbaşkan Şaban Miraboğlu, AA muhabirine, son dönemlerde yaşadıkları olumsuzluklara üzüldüklerini belirterek, "Şanssızlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor. Souleymanou"ya sevinirken, Mohamed Shawky sakatlandı. Gençlerbirliği maçında iyi bir performans gösteren futbolcumuz takıma alışmaya başlamıştı ki, başına bu talihsizlik geldi. En az 4 maç forma giyemeyeceğini tahmin ediyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen mevcut kadromuzla mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz" dedi./fanatik