İlave gündemlerle birlikte 4 maddenin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliği ile alınırken toplantıda Ovacık Yaylası’ndan ilçeye gelen kaynak suyu isale hattının yenilenmesine de karar verildi. 
Belediye Başkanı Ertegün Ünal’ın makamında gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nda ticari taksilere yönelik ‘T Plaka’ yönetmeliği değişikliğinin yapılması hususu oy birliği ile kabul edildi. 2011 yılı bütçesinde fasıllar arası para aktarılması ile ilgili gündem maddesinde 545 bin 300 TL’lik meblağın aktarılması hususuna da oy birliği ile karar verildi. 
İmar planı ile ilgili konuların da görüşüldüğü toplantıda bazı paftalarda ayrık nizam olan uygulamanın kat artırımı olmaksızın bitişik nizama dönüştürülmesine karar verildi. Bu arada ek madde olarak gündeme gelen Ovacık Yaylası’ndan gelen kaynak suyu isale hattı yenilenmesi konusunda ek protokol yapmak için Meclis üyeleri Belediye Encümeni’ne yetki verdi. 
Sultanhisar Belediye Meclisi olarak uyum içinde ilçenin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Sultanhisar’ı tarım ve turizm şehri olarak geliştirip daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını kaydederek Meclis üyelerine teşekkür etti.