Bozdoğan"ın köylerinde köylülere destek olması amacıyla özel olarak yetiştirilen 8 bin adet fıstık çamı ve 2 bin adet kestane fidanı köylülere dağıtılmasının ardından toprakla buluşturuldu.

Yaptığı açıklamada, her yıl Aydın İl Çevre ve Orman Müdürlüğü"nden temin edilen binlerce fıstık çamı ve kestane fidanının Bozdoğan ve köylerinde toprakla buluştuğunu ve bu buluşmanın ileriki yıllarda ilçenin çehresini değiştireceğini ifade eden Kaymakam Mahmut Kaşıkçı “Yeşil doğa ve erozyonla mücadele için fidan dağıtmayı sürdüreceğiz. Her yıl düzenlediğimiz bu törenlerle halkımız bilinçlenmektedir.

Köylümüzün gelirini artırması için fıstık çamı önemli bir yer edinecektir. Yıllar önce ilk olarak Altıntaş köyünde başlatılan çalışmaları köylülerimiz sahiplenmiş ve bugün köyün her yanı fıstık çamı ile donatılmıştır.

Önümüzdeki yıllarda ürün alınmaya başlanacak ve köylülerimiz iyi bir gelir elde etmeye başlayacaktır. Altıntaş köyü ile birlikte 13 köyümüzde daha fidan dağıttık. 7"den 77"ye herkes bu fidanlara sahip çıkıyor. Köylülerimiz geleceğine sahip çıkıyor” dedi.

Bozdoğan İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ali İhsan Kurtulan, Mal Müdürü Mustafa Cerit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kubay, İlçe Tarım Müdürü Yakup Yaşamış, köylüler ve ilköğretim okulu öğrencileri dağıtılan bazı fidanları Yeşilçam Köyündeki okulun bahçesine diktiler.