Olay bugün saat 11.00 sıralarında Didim merkez Hisar Mahallesi 2228 sokakta bulunan 20 numaralı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu adreste ailesiyle birlikte yaşayan ve Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından çalışan Nedim Bakay (45) isimli şahıs, öğle saatlerinde evine geldi. Evde kimsenin olmamasından da yararlanan Bakay, evde bulunan kendisine ait av tüfeğiyle göğsüne bir el ateş etti. Olayın olduğu anda eve giren Bakay"ın oğlu babasının kanlar içinde buldu. Bakay"ın oğlu durumu hemen 112 Acil Servis"e bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Bakay"ın daha önceden hayatını kaybettiği tespit etti.

Bu arada, Bakay"ı ölüm haberi Didim Kaymakamlığı"nda büyük üzüntüye neden olurken; nazı çalışanlar ailesine destek olmak için Bakay"ın evine geldi. Bakay"ın uzun yıllardır Didim Kaymakamlığı bünyesinde çalıştığı evli ve biri kız iki çocuk babası olduğu öğrenilirken, komşulardan edinilen bilgiye göre ailenin herhangi bir sorunu olmadığı öğrenildi.
Güvenlik güçlerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Nedim Bakay"ın cesedi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.