Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli"nin ilk özel Anaokulu olan Özel Yunuslar Anaokulu ziyaretinde 4 yaşındaki anaokulu öğrencisinin doğum gününe de katıldı
Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında faaliyetine başlayan Özel Yunuslar Anaokulu"na ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Caner Yıldız, okulda yaş günü kutlandığını görünce mutluluğa ortak oldu. Okulda ikinci yılına başlayan ve 4. yaş günü kutlaması yapmakta olan Arda Sarıaslan, Kaymakam Caner Yıldız ile birlikte yaş günü pastasının mumlarını üfleyerek söndürdü. Küçük Arda"yı öperek kutlayan Kaymakam Yıldız, çocukların mutluluğuna ortak oldu.
Ziyarette okul kurucuları Nursen Dankı ve Nurgül Apuhan Kaymakam Caner Yıldız"a okul hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Caner Yıldız, anaokuluna giden öğrenci sayısındaki hedefi Nazilli"de yüzde 100"e çıkartacaklarını kaydederek “Nazilli"deki 60-72 ay arasında değişen çocuklarımızı anaokullarına götürmek için her türlü çalışmayı yapmaktayız. Bu yıl 155 anaokulu öğrencimizi Sümer ve Çapahasan İlköğretim Okullarındaki anasınıflarımıza ücretsiz olarak taşımaktayız. Bundaki hedef Nazilli"mizde anaokuluna giden öğrenci sayımızı yüzde 100"lere çıkartmaktır. Aydın bazında yüzdeye bakacak olursak Nazilli bugün yüzde 70 ile ilk sırada yer almaktadır. Bunda da eğitimimizin kalitesi ve okullarımızın hızla artması büyük rol oynamıştır” dedi.