Korkuata, göreve yeni atanması dolayısıyla ilçe merkezinin yanı sıra Geyre'deki Afrodisias Antik Kenti ile Yaykın, Aşağıgörle ve Karabağlar köylerinde incelemelerde bulundu. 
     İncelemelerine ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Korkuata, Karacasu'nun, tarih ve doğa harikası bir ilçe olduğunu ve burada görev yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 
     Korkuata, ilçenin bu güzelliklerinden, vatandaşların huzur ve refah içinde yaşamlarını sürerek yararlanmalarını arzu ettiğini dile getirerek, bu çerçevede Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vermek üzere ''Sosyal Market'' kurduklarını belirtti. 
     Bu marketten ihtiyaç sahibi vatandaşların ayakkabıdan paltoya her türlü giyim malzemesini ücretsiz temin edebileceklerini ifade eden Korkuata, ''Çocuk ya da yetişkin, erkek ya da kadın, her yaştan uygun görülen yoksullara yapacağımız ayni yardımlardan giyimle ilgili olanlar, bu sosyal market bünyesinden karşılanacak. Belirlenen yoksullar, giyim gereksinmeleri için bu markete gelecekler ve bedenlerine uygun giysileri buradan seçerek ücret ödemeksizin alacak ve kullanacaklar'' dedi.