Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal ile birlikte Muammer Aksoy Mahallesi"nde yapılan Caner Aydın ve Gülay Orhan çiftinin düğününe katıldı. Mahalle Muhtarı, gelin ve damadın yakınları ile yaklaşık yarım saat halay çeken Kaymakam Yıldız, mahalle halkının takdirini topladı.
Düğünde konuşan Kaymakam Yıldız, farklı kültürlerin bir araya gelerek oluşturduğu mozaiğin gelişme ve kaynaşma açısından çok önemli olduğunu kaydetti. Yıldız, “Hepimiz birbirimizin düğün ve eğlencelerine katılmalıyız. Çünkü hepimiz kardeşiz. Hepimiz bu topraklar içerisinde yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi de elden bırakmamalıyız. Örf ve adetlerimize de saygı göstermeliyiz. Birbirimizle kavga etmemeliyiz. Dost olmalıyız. Çünkü bu vatanda, aynı bayrak altında yaşayan herkes kardeştir. Kardeş kardeşe düşman olmamalıdır” dedi.
Kaymakam Yıldız ve Emniyet Müdürü Günal"a Bitlis"in meşhur çiğ yenen sebzesinden ikram edildi. Kaymakam Yıldız ve Emniyet Müdürü Günal, yaklaşık bir saat süren ziyaretlerinin ardından evlenecek olan gençlerin anne ve babalarına mübarek olsun dileklerinde bulunarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.