Stadın tanıtım filminde Cem Yılmaz oynadı, Ali Koç teknoloji ihalesini aldı, Ferit Şahenk ve Murat Ülker de markalarının reklamını yapıyor.

Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena, nam-ı diğer Aslantepe'de işin kaymağını Fenerbahçeliler yiyor. Üstelik ezeli rakip Fenerbahçe'nin en koyu taraftarları ve hatta yöneticileri. 15 Ocak'ta açılacak olan yeni stadın oluşturduğu ekonomiden pay alan ünlü Fenerbahçeliler arasında en ön plana çıkanı Cem Yılmaz oldu. Türk Telekom Arena tanıtım filminde Cem Yılmaz rol aldı. Türk Telekom'un reklam yıldızlarından biri olan ünlü komedyenin oynadığı reklam filmi gösterime girdi.

CEM YILMAZ ARENA'DA

Cem Yılmaz dışında Aslantepe'de payı bulunanlar arasında Ali Koç da ön plana çıkıyor. Fenerbahçe Asbaşkanı olan Ali Koç'un oluşturduğu KoçSistem'in yazılımı statta kullanılacak.

Skorboardlar, televizyon ekranları ve diğer teknolojik altyapıyı da Grundig, Beko ve Arçelik hazırlayacak. Aslantepe'den faydalanan diğer ünlü Fenerbahçeliler arasında Ferit Şahenk var. Fenerbahçeliliğin hayatının önemli bir parçası olduğunu söyleyen Ferit Şahenk, transferlerde bile devreye giren bir isim. Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk'in grup şirketlerinden Doğuş Otomotiv ve Garanti Bankası'nın reklamları TT Arena'da yer alacak.

ÜLKER'İN 2 MARKASI VAR

Galatasaray ve diğer birçok kulübün sponsoru olan Ülker de tanıtımını yapacak şirketler arasında. Ülker'in patronu Murat Ülker de iyi bir Fenerbahçe taraftarı. Galatasaray'ın yeni stadının sponsorları arasında yer alan isimlerden ikisi Ülker Grubu şirketlerinden. Cafe Crown ve Ülker markası stadta tanıtımını yapacak olan sponsorlar listesinde.