Çine İlçesine bağlı Sarnıç köyünde yaşana Çetin Ailesi 2 ay önce kaybolan kızlarını arıyor.
Çine ilçesinin Sarnıç Köyü"nde 18 yaşındaki Sibel Çetin isimli bir genç Ramazan ayının 3. günü olan 15 Eylül günü ailesinin evde olmadığı sıra kayboldu. Aileyi büyük bir telaşa sokan ve üzüntüye boğan bu olayın ardından baba Rıfat Çetin (55) her yerde 2 aydır kayıp olan kızını arıyor.
Tüm çabalarına rağmen kızından hiçbir haber alamayan Çetin, önce kızına sonrada onu gören ve nerde olduğunu bilenler varsa seslenerek yardım istedi.
Çaresizlik içinde olduklarını ve böyle bir durumun hiçbir anne ve babanın başına gelmemesi temennisinde bulunan Rıfat Çetin, “Gerçekten zor durumdayız. Kızımızın kaybolduğu günden beri hayatımız karardı. Evladımızın nasıl kaybolduğunu, nerede olduğunu, yaşayıp yaşamadığını bilmiyoruz. Kaybolduğu günden beri kızımızdan ne bir haber aldık, ne rahat uyku uyuyabileceğiz nede boğazımızdan rahat bir lokma geçti. O yüzden eğer yaşıyor ve kendi isteği ile kaybolmuşsa kızımızdan biran önce bize durumu ile ilgili haber vermesini ve evine dönmesini istiyoruz. Her ne olursa olsun o bizim evladımız ve canımızın bir parçası. Eğer onu gören varsa da insanlık namına bize haber vermelerini istiyoruz” dedi.
Çetin, kızını görenlerin kendilerine 0.256 723 10 83 ve 0 544 483 24 25 numaralı telefonlardan ulaşabileceğini söyledi.
aydınpost haber servisi