İzmir'de 2008 yılından beri kayıp olan işadamı Tuncay Güngör'ün (49) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. İki çocuk babası Güngör'ün cesedi Balıkesir'in Susurluk ilçesindeki bir pirinç tarlasında gömülü halde bulundu. Cinayet zanlısı olarak 13 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri 8 aylık çalışmanın ardından 11 Haziran 2008 yılından beri kendisinden haber alınamayan evli ve iki çocuk babası işadamı Tuncay Güngör'ün cinayet kurban gittiğini ortaya çıkardı.

Ayakkabı ticaretiyle uğraşan Güngör'ün yatırım amaçlı paralarını aldığı bir grup işadamı tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Zanlıların 2008 yılında verdikleri paraların hesabını sormak için Güngör'ü Basmane'deki bir işyerine götürdükleri, burada paraların hesabını veremeyen işadamını darp ettikleri, daha sonra da boğarak öldürdükleri, cesedi de Balıkesir'in Susurluk ilçesi Göbel beldesi Muradiye köyündeki bir pirinç tarlasına gömdükleri öğrenildi.

Güngör'ün gömüldüğü tarlayı pirinç ekmek için zanlılardan aldığı paralarla satın aldığı bildirildi. Polis ekipleri cinayetle ilgileri olduğu iddiasıyla 13 kişiyi gözaltına alırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.