Yönetim kurulu üyeleri ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kaya, çalışmalarına devam ettiklerini belirterek “Önümüzdeki yerel seçimlerde zafer AK Parti"nin olacaktır” dedi.
Aydın Merkez Turistik Park"ta düzenlenen toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, AK parti Siyaset Akademisi Eğitmeni, Şehir Plancısı, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Doktoru Ümit Özcan, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Gecede ilk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Aydın"da seçimi kazanacaklarından emin olduklarını belirterek, herkesten önce aday adaylığını açıklayarak çalışmalarına başlayan aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olan Şevket Kaya"yı başarı dileklerini iletti.
Kongrenin ardından yeni göreve gelen Merkez İlçe Teşkilatı"na başarı dileklerini sunan AK Parti Aydın Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Kaya, çok iyi bir ekip çalışması ile Aydın"da seçim zaferini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"a hediye etmek istediklerini söyledi. Belediyecilikte ekip çalışmasının öneminden söz eden Şevket Kaya, merkez ilçe teşkilatı başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de bu ekipteki en önemli unsur olduğunu söyledi. Toplantıya gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getiren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Kaya “Uyum içinde çalışmanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Partimizi seçimlere götürecek olan Merkez İlçe Teşkilatımızın da başarılı olacağına inancım tamdır” dedi.
Toplantıda konuklarının sorularını da cevaplayan Şevket Kaya “Yol, kaldırım, su, kanalizasyon ve diğer temel hizmetler belediyeciliğin asli görevidir. Biz sosyal belediyeciliğe önemsiyoruz. Bizim anlayışımıza göre belediye yönetimi, kentin ve kentte yaşayan kişilerin sosyal ve ekonomik kalkınmasında lokomotif görevini üstlenmelidir. Aydın"da işsizlik sorunun öncelikli sorunlardan olduğunu biliyoruz. Aydın'da 22 bin 600 engelli vatandaşımız var. Bunların da sorunlarını biliyoruz. Belediyenin sadece sosyal güvenlik kurumuna olan 22 trilyon borcundan da haberimiz var. Ancak her şeye rağmen Aydın"ın sahip olduğu değerlerin iyi kullanılması ve ekip ruhu içerisinde akıllıca bir yönetimle bu sorunun çok kolay bir şekilde çözüleceğini biliyoruz” dedi.
Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen tanışma ve kaynaşma yemeğinin sonunda merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri tek tek Kayayı kutlayıp başarı dileklerini ilettiler.