AYDINPOST ÖZEL-Ak Parti Aydın Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Kaya, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na yapılan hain saldırıyı kınadığını belirten açıklama yayınladı.
AK Partili Şevket Kaya, ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden kanlı terör örgütünün emeline hiç bir zaman ulaşamayacağını belirterek, Türk Ordusunun hainlere gereken cezayı en ağır şekilde vereceğini kaydetti. Şevket Kaya, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na kanlı terör örgütünün düzenlediği hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne yapılan bu saldırılar geçmişte olduğu gibi bugün de amacına ulaşamadı ve hiç bir zamanda ulaşamayacaktır. Milletimizin güvenliği uğruna şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milleti'ne de sabır ve başsağlığı diliyoruz.Türkiye'yi bölmek ve kardeş kavgasına sürüklemeyi amaçlayan bu saldırıların sonuçsuz bırakılması hepimizin ortak görevi ve sorumluğudur.”