Muğla'nın Marmaris İlçesinde yaşayan ve öleceğini hisseden siroz hastası Selahi Aksel, Ramazan Bayramı'na çıkamama ihtimaline karşı son kez Aydın'da yaşayan çocukları ve annesi ile son kez görüşüp hasret gidermek istedi. Ancak anne ile oğulun dram dolu buluşması olayı görenlerin yüreklerini dağladı. Annesine kavuşmak üzere Aydın'a gelen 50 yaşındaki Selahi Aksel, kavuşma saatine 15 dakika kala son nefesini verdi. Annenin
feryatları ise yürekleri dağladı. 83 yaşındaki Aliye Nine oğluna kavuşamamanın acısıyla Mübarek Ramazan günü oruç ağzı ile 'Allah'ım beni de pamuk oğlumun yanına al' diye dua etmesi herkesi duygulandırdı.

ANNESİNİ SON DEFA GÖRMEK İSTEDİ
Marmaris'te yaşayan ve siroz hastası olduğu için tedavi gören Selahi Aksel, Aydın'da yaşayan annesinin hasretine dayanamayınca gece telefonla annesini arayıp "Anne seni çok özledim sabah erkenden yanına gelmek istiyorum" dedi. Annesi de oğlunu çok özlediğini ve beklediğini söyleyince Selahi Aksel sahurda hemen otogara gidip ilk otobüsten bilet alıp yola çıktı. Bir firmaya ait Marmaris-İzmir seferini yapan otobüs sabah saat 07.45'te Aydın'a gelerek otogara gidi. Bu arada yolcular otobüsten indi.
Otobüsteki yolcuları kontrol eden görevliler 29 numaradaki Aydın yolcusunun uyanmadığını görünce Selahi Aksel'i uyandırmak istedi. Ancak bir türlü uyandıramadılar. Bunun üzerine yolcunun durumundan şüphelenen görevliler 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. 112 Acil Servis ekipleri Selahi Aksel'in hayatını kaybettiğini tespit ederek olay yerinden ayrıldı.

AYNI ACIYI 4. KEZ YAŞAYAN ÇARESİZ KADIN ÖLMEK İÇİN DUA ETTİ Daha önce üç çocuğunu siroz hastalığı nedeniyle kaybeden 83 yaşındaki Aliye Aksel, aynı acıyı 4. kez yaşayınca adeta yıkıldı. Son çocuğunu da kavuşmaya 15 dakika kala kaybeden Aliye Aksel, saatlerce oğlunun cesedinin bulunduğu otobüsün başında bekledi. Yaklaşık 2.5 saat savcıyı bekleyen yaşlı kadın oğlunu görebilmek ve cansız da olsa son kez son çocuğuna dokunabilmek için bekledi. Ancak yaşlı kadın oğluna dokunamadı. 83. yaşında 4. kez yaşadığı acıya dayanamayacağını belirten Aliye Aksel, 'Pamuk oğlum
beni bırakıp gitme' diye gözyaşı döktü. Yaşlı kadın "Allah'ım ne olur beni de çocuklarımın yanına al' diye dua etti.
Babasına kavuşmayı bekleyen kızı Nihal Topuz ise babasının cesediyle karşılaşınca sinir krizleri geçirdi.

FİRMA YETKİLİLERİ OTOBÜSÜ ADLİYE ÖNÜNE ÇEKEBİLECEKLERİNİ BELİRTTİ
Olaydan sonra bir süre savcıyı bekleyen firma yetkilileri, savcı gecikince yolcuları başka bir otobüsle İzmir'e gönderdi. Olayın üzerinden yaklaşık iki saat geçmesine rağmen halen savcının gelmemesi üzerine otobüs işletmecileri işlemlerin daha hızlı yapılabilmesi için gerekirse otobüsü adliye önüne çekebileceklerini belirttiler. Bir müddet daha beklenildikten sonra olay yerine gelen savcı cesedin araçtan indirilmesine izin verdi.