Nazilli'de meydana gelen yol verme kavgası kanlı bitti. Kanada'dan yurda yıllık izne gelen gurbetçi aileden 2 kişiyi yaralayan zanlı, polisin kovalaması sonucu kısa sürede yakalandı. Bıçakla yaralanan ve hastaneye kaldırılan anne ve oğlu tedavi altına alındı.
Olay, saat 18.30 sıralarında Aydın-Denizli E-87 karayolunun İsabeyli Beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli ilinde yaşayan M.M. isimli kişi eşi Z.M'yi de yanına alarak, Kanada'dan yıllık izne gelen oğlu R.M. ve gelini S.M'yi karşılamak üzere İzmir Adnan Menderes Havaalanına gitti. Dönüş yolundan, Nazilli"ye bağlı İsabeyli Beldesi yakınlarında radara yakalandığı için para cezası ödemek zorunda kalan M.M., bu nedenle yoluna düşük süratle devam etmeye başladı. Gurbetçi aileyi taşıyan aracın arkasından gelen ve Nazilli'de tuhafiyecilik yaptığı öğrenilen M.U. yönetimindeki 09 RP 972 plakalı kamyonet, sellektör yaparak sürücünün hızlı gitmesi uyarısında bulundu. Arkalarına çok yaklaşan kamyonetten rahatsız olan M.M., kamyonet sürücüsünü sabırlı olması konusunda telkinlerde bulundu. Bir birine yakın mesafede ilerleyen iki sürücü arasında yaşanan ikazlaşmalar, bir süre daha devam etti. İsabeyli Beldesi'ndeki kavşakta bulundukları sırada sürücülere arasında ağız dalaşı yaşanmaya başladı. Birkaç kilometre daha gittikten sonra her iki araç sürücüsü de araçlarını yolun sağına çekerek, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu M.U. yanında taşıdığı bıçağı eline alarak önce anne Z.M'yi sol kolundan, daha sonrada 6 haftalık izin için Türkiye'de bulunan oğul R.M'yi sağ baldırından bıçakladı.
Olayın hemen ardından aracına binen zanlı M.U. yanındaki bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir bayanla birlikte, Nazilli istikametine doğru kaçmaya başladı. Görgü şahitlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen yaralılar, ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ve oğlun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenirken, gurbetçi ailenin yaşadıkları olayın şokunu atlatamadığı görüldü. Olay yerinden kaçan M.U. polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucunda Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Kavşağı'nda durduruldu. İfadesi alınan zanlı, Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.