Nazilli Belediyespor ile Süper Amatör Lig takımlarından Kuşadasıspor arasında oynanan hazırlık maçının son dakikalarında kavga çıktı. Nazilli Şehir stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında başlayan gerginlik maçın sonunu getirtmedi. Kuşadasısporlu oyunculardan bazılarının küfürlü ve agresif futbol oynaması büyük tepki alırken karşılaşmanın 85. dakikasında yaşanan gerginlik sonunda çıkan kavga maça son noktayı koydurdu. Hakemin Kuşadasıspor teknik direktörünü uyarmasına rağmen bu futbolcuların oyundan alınmaması maçın son dakikalarında Ahmet Özen ile çarpışan bir oyuncunun bu futbolcunun göğsüne tekme atılmasının ardından kavga çıkarmasına neden oldu. Taraftarın ve diğer futbolcuların sert tepki gösterdiği hareket nedeniyle saha içerisinde yaklaşık 10 dakika süren bir arbede yaşandı. Maçı izleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, olaya tepki göstererek takımını sahadan çıkarttı.
Nazilli Belediyespor 39. dk da Hüseyin Ateş ve 75.dk"da Mehmet Samet"in golleri ile 2-0 galip iken 85. dakikada çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma sona erdirildi. Nazilli Belediyespor"lu oyuncular taraftarı ve konuk ekip oyuncularını sakinleştirmeye çalışırken, konuk ekipten bazı futbolcuların taraftara karşı hareket çekmeleri taraftarı sinirlendirdi. Olaylar Başkan Alıcık"ın tepkisi ile son buldu.
Futbol sahalarına yakışmayan hareket sergileyen Kuşadasısporlu bazı oyunculara tepki gösteren Başkan Alıcık “Biz profesyonel ligde oynayan bir takımız. Dostluk ve lige hazırlık adına yapılan bu müsabakalarda sertlik ve küfür olmamalıdır. Spor centilmence yapılmalıdır. Binlerce lira vererek aldığımız profesyonel oyuncuların bir amatör takımla hazırlık maçı yaparken sakatlanmalarına göz yumamayız. Oyuncularımıza karşı yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum ve Kuşadasıspor yönetiminden olayları başlatan sporcularını cezalandırmalarını istiyorum” dedi.