Kulubün Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Ferrari, havalimanındaki ilgiden memnun olduğunu belirterek, " Havaalanındaki ilgiden çok etkilendim. Bu taraftarın bana saygı duyduğunu gösterir. Çok mutlu oldum. Hepsine teşekkür ederim. Ateşli Beşiktaş taraftarının ismini daha önce duymuştum. Transferim sürecinde oradaki arkadaşlarımda Beşiktaş taraftarından çok bahsetti. Onların önünde oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. Taraftarın desteği ile önemli işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Taraftar takımı lehine bir baskı oluşturmalı. Böyle ortamda oynamak benim için de çok iyi olacak " diye konuştu.

Beşiktaş'a transferi sürecinde yaşananlarla ilgili olarak da Ferrari, şöyle konuştu:

"Genoa kulübü benim takımda kalmamı istiyordu. Oradaki taraftar için farklı bir önemim vardı. Beni ikna etmek için özel görüşmeler dahi yaptılar. Ama ben Beşiktaş'a gelmek istediğimi onlara ilettim. Başta kabullenemediler, çok fazla diretince bu transfer gerçekleşti."

Matteo Ferrari, Beşiktaş'ın gelecek yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağını ve bu nedenle takıma katkı sağlaak için geldiğini kaydetti.

yenişafak