Başkentte otoyol kenarında, iki kadın ile bir erkek çocuğunun, başlarından birer kurşunla vurulmuş cesetleri bulundu. Cinayeti işlediği iddia edilen zanlı yakalandı. Zanlının Okkalı ailesinin akrabası olduğu öğrenildi.

ANKARA-İstanbul otoyolunda Batıkent sapağından, dün saat 12.00 sıralarında arabasıyla geçmekte olan bir emniyet amiri, yol kenarında kadın cesedi gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma kriminal ekipleri başlarından vurulmuş iki kadın, bir de erkek çocuğunun cesediyle karşılaştı. Olay yerinde 7.65 çapında üç boş mermi kovanı bulundu. Cesedi uzakta bulanan genç kızın kaçmaya çalışırken kafasının arkasından giren kurşunla öldürüldüğü tahmin ediliyor.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Başlarından birer kurşunla vurularak öldürülmüş bulunan 3 kişinin kimlikleri tespit edildi.

Cesedi bulunan kadının Nuray Okkalı, kız çocuğunun lise birinci sınıf öğrencisi Şeyma Okkalı ve erkek çocuğunun ilkokul öğrencisi Osman Yusuf Okkalı olduğu belirlendi.

Jandarma ekiplerinin araştırmasında Nuray Okkalı'nın eşi Murat Okkalı'nın da geçen yıl Ramazan ayının ilk günü Karşıyaka Mezarlığı civarında öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ulus Otobüsçüler ve Dolmuşlar Derneği Başkanı olduğu öğrenilen Murat Okkalı'nın öldürülmesi olayıyla ilgili bir kişinin Sincan Cezaevi'nde olduğu belirtildi.

Olay yerinde elde edilen deliller ışığında soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, olayın faili olmasından şüphelendikleri bir kişinin evine de baskın düzenleyerek arama yaptı.

KATİL ZANLISI BULUNDU

Anne ve çocukların katili olduğu iddia edilen bir zanlı yakalandı. Zanlının Okkalı ailesinin akrabası olduğu ortaya çıktı.