Sigara dağıtıcısını öldürüp paraları ve aracı gasp eden 3 zanlıdan ikisi de yakalanarak gözaltına alındı. Biri bakkal diğeri fırıncı olan 2 zanlının sigara dağıtıcısı Soner Demir"in paralarını almak için cinayeti işledikleri suç ortağı olan 3. kişinin ise yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Köşk ilçesine bağlı Çiftlik Köyü"ne oturduğu öğrenilen K.E. ve E.E. isimli kişilerin sorgusunun sürdürüldüğü bildirildi.
Bilindiği gibi dün sabah saatlerinde Aydın"ın Köşk ilçesi yakınlarında tabanca ile öldürüldükten yol kenarına atılmış bir erkek cesedi bulunmuştu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda cesedin marketlere sigara dağıtımı yapan Sone Demir (41) isimli şaha ait olduğu tespit edilmiş ve Soner Demir"in üzerindeki paraların ve dağıtımda kullandığı aracın sigaralarla birlikte yok olması nedeniyle cinayetin gasp için işlendiği düşünülmüştü.
Cumhuriyet Savcılığı"nın talimatı üzerine polis ve jandarma ekiplerinin olayla ilgili çalışması kısa sürede sonuçlandı. Köşk İlçe Emniyet Amirliği"nde görevli polisler ve Aydın Emniyet Müdürlüğü Cinayet masası ekipleri, cinayetin işleniş şeklinden yol çıkarak, olay üzerinde çalışmaya başladı. Soner Demir"in kullandığı dağıtım aracı kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yine Köşk İlçesi"ne bağlı Çiftlik Köyü yakınlarında tenha bir yere terk edilmiş vaziyette ele geçirildi. Çalışmalarına devam eden polis ekipleri, planlayarak gasp ve cinayeti gerçekleştirdiği ileri sürülen zanlıları da yakaladı. Bakkal ve fırın işlettiği öğrenilen K.E. ve E.E. isimli iki kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.