Gaziantep'te, mahalledeki düğün sırasında ortadan kaybolan 5 yaşındaki Fatma Demir ölü bulunmuştu. Cinayet Büro ekipleri sokakta oturan herkesin ifadesini aldı. Cesedin bulunduğu 10 No'lu sokaktaki incelemelerini sürdüren polis, öldürülen kızın komşuları olan 16 yaşındaki V.Y.'nin çelişkili ifadesinden şüphelenerek evinde arama yaptı. Aramada küçük Fatma'ya ait terliğin teki bulundu. Bu arada 16 yaşındaki zanlı da suçunu itiraf etti. Zanlı V.F., "İçeri çağırınca geldi.
 
Tecavüz etmek istedim ancak ağlamaya başladı. Çok bağırınca sesi duyulur diye boğazını sıktım, bir anda sesi kesildi" dedi. V.F. ile küçük Fatma'nın evlerinin 150 metre mesafede olduğu ortaya çıktı.
 
PARASIYLA DONDURMA ALDI
 
Uçucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen zanlı, Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, linç edilmek istendi. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı sevk esnasında zanlının konulduğu araca saldıran onlarca kişi ile polis arasında arbede yaşandı. Çok sayıda görevli polis, öfkeli kalabalığı dağıtmakta zorlandı. Bu arada zanlının öldürdüğü çocuğun çebinde bulduğu 25 kuruş ile dondurma alıp yediği ortaya çıktı.
 
takvim