Aksaray'da cinayete kurban giden Elif G'nin 10 Mayıs'ta öldürüldüğü, şüpheli F.G'nin cinayeti gizlemek için eşine ait telefondan eşinin yakınlarına ''Ben eski sevgilimle kaçıyorum. Beni merak etmeyin'' diye mesaj attığı tespit edildi.
Aksaray'da işlenen kadın cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Cinayete kurban giden genç kadın Elif G'nin (26) 10 Mayıs'ta eşi F.G tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Şüpheli F.G'nin Elif G'nin cesedini karton bir televizyon kolisine koyarak, kiraladığı araçla Mamasın Barajı Mevkisi'ne götürdüğü ve burada üzerine benzin döktükten sonra yakarak gömdüğü öğrenildi.
F.G'nin cesedi gömdükten sonra eşine ait telefonla, eşinin kız kardeşine mesaj yollayarak, Elif G'nin başka bir erkekle kaçtığı izlenimi uyandırmaya çalıştığı belirtildi.

Elif G'ye ait telefon kayıtlarını inceleyen polis, cinayet şüphelisi F.G'nin attığı mesajda ''Ben eski sevgilimle kaçıyorum. Beni merak etmeyin'' yazdığını tespit etti.

Öte yandan ailevi sorunları nedeniyle 2010 yılı Temmuz ayında Elif G'nin, 2011 Haziran'da ise eşi F.G'nin ilaç alarak intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.
Cinayetle ilgili F.G'nin 16 yaşındaki kardeşi F.G'nin de gözaltına alındığı bildirildi.
Aksaray'da kocasının kayıp olarak bildirdiği genç kadının cesedi, yakıldıktan sonra gömüldüğü boş arazide bulunmuş, ''Eşim kayıp'' başvurusunda bulunan koca, gözaltına alınmıştı.