Kasımpaşa Galatasaray canlı yayın için geri sayım sürüyor. Süper Lig'de haftanın önemli karşılaşması Kasımpaşa GS canlı izleme yolları neler? beIN Sports canlı yayın ile saat 19:00'da ekranlara gelecek Kasımpaşa Galatasaray canlı anlatım izleme sayfasına haberimizde bulunan linkten ulaşabilirsiniz. Lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde olan Galatasaray'da hedef mutlak 3 puan. 4 maçtır kazanamayan Kasımpaşa'nın ise bu maçta neler yapacağı merak konusu.

KASIMPAŞA – GALATASARAY CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

KASIMPAŞA'DA SON DURUM

Mustafa Denizli yönetimindeki Kasımpaşa ligde oynadığı son 4 maçı kaybetti. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü deplasmanına konulan olan Kasımpaşa maçı 3-0 gibi farklı bir skorla kaybetmişti. Lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda düşüş yaşayan Kasımpaşa topladığı 29 puanla haftaya 8. sırada giriyor.

GALATASARAY'DA SON DURUM

Hafta içinde oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında Benfica'ya mağlup olarak tur şansını zora sokan sarı kırmızılı ekip, bu maçı kazanarak ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor. Galatasaray ligde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik elde etti. Galatasaray, bu sezon deplasman maçlarında önemli puan kayıpları yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig‘de dış sahada çıktığı 10 karşılaşmanın 4‘ünü kazanırken, 4‘ünde mağlup oldu, 2‘sinde berabere kaldı. 

30. RANDEVU

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig‘de 30. kez karşı karşıya geliyor. İki ekip arasında geride kalan 29 lig maçından 18‘ini Galatasaray kazandı, 6 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 5 kez galip geldi. Galatasaray‘ın 58 golüne, Kasımpaşa 28 golle yanıt verdi. 

‘‘

KASIMPAŞA‘DAKİ MAÇLAR

İki ekip, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı‘nda daha önce 8 kez karşı karşıya geldi. Kasımpaşa, Süper Lig‘de 2009-2010 sezonundan bu yana rakiplerini ağırladığı stadında Galatasaray‘ı sadece 2 kez yenebildi. Galatasaray, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı‘nda 4 kez galip gelirken, taraflar 2 kez de eşitliği bozamadı.

Lacivert-beyazlıların söz konusu müsabakalarda attığı 11 gole, sarı-kırmızılılar 16 golle yanıt verdi. Geçen sezon bu statta yapılan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

EN FARKLI SKORLAR

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi. Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Türk Telekom Stadı‘ndaki maçta 4-0 galip geldi. 

İLK 11‘LER

KASIMPAŞA: Scuffet, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Pavelka, Sadiku, Khalili, Koita, İlhan, Trezeguet

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre, Donk, Selçuk, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLERİ

* Kasımpaşa ve Galatasaray, Süper Lig‘de 29 kez karşılaştı. Galatasaray bu maçların 18‘inden galip ayrılırken, Kasımpaşa beş maç kazanabildi (6B).

* Süper Lig‘de Galatasaray‘ı ağırladığı son 11 maçta kalesini gole kapatamayan Kasımpaşa, en son Mart 1962‘de Galatasaray‘dan gol yememişti.

* Kasımpaşa ile Galatasaray‘ın Süper Lig‘de karşılaştığı son 10 maçta toplam 38 gol atıldı (maç başına 3,8 gol). Ağustos 1963‘ten bu yana, iki takımın Süper Lig‘deki hiçbir maçı golsüz tamamlanmadı.

* Süper Lig‘de bu sezonun ilk yarısının en golcü takımı olan Kasımpaşa (37), ikinci devrede en az gol atan takım konumunda (1).

* Galatasaray bu sezon Süper Lig‘de en fazla gol atan (41) ve en yüksek gole çevirme yüzdesine sahip takım (%18). Kasımpaşa ise bu sezon en fazla gol yiyen birinci (37) ve kalesinde en fazla şut gören ikinci takım (322).

* Bu sezon Süper Lig‘de en az faul yapan birinci (Galatasaray- 259) ve üçüncü (Kasımpaşa- 281) takım bu maçta karşılaşacak.

* Galatasaray‘ın yeni transferi Marcao, Süper Lig‘in ikinci yarısında en fazla isabetli pas atan (269) ve en fazla ikili mücadele kazanan (42) oyuncu oldu.

* Bu sezon ligin en fazla şut pası atan ismi olan Trezeguet (55), bunların %29‘unu ligin ikinci yarısında kaydetti (16). Mısırlı oyuncunun ligin ikinci yarısında bir asisti var.