Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü 2010 Kasım ayında İlçe Emniyet Müdürlüğünde üstün başarı sağlayan personelini ödüllendirdi. Başarılı Polis Memurları ödüllerini İlçe Kaymakamı Ali Katırcı"nın elinden aldı.
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü 2010 Kasım ayı içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğünde yaptıkları çalışmalarla başarı sağlayan personelini ödüllendirdi. Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül törenine İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak ve ödül alacak polis memurlar katıldı. Ödül töreni öncesinde konuşan İlçe Kaymakamı Ali Katırcı “Bu durum İlçemizde yürüttüğümüz bir çalışma; bu ay içerisinde başarılı olan arkadaşlarımızı ödüllendiriyoruz. Bu ay içerisinde değerlendirmemiz göre kendi branşlarında başarılı olanları ödüllendireceğiz. Emniyet Müdürlüğü genelgemizde ceza ve ödül sistemi yer alıyor. İdari sitemi içerisinde ceza kadar ödül de önemli. Biz de personelimizin ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyorum Bundan sonra da ödüllendirmelerimiz sürecek. Ödül alan arkadaşlara başarı diliyorum.”dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak ise bu aydan itibaren Emniyet Müdürlüğü personelinin çalışmasına göre puan alacağını ve puanına göre ödüllendirilmesinin yapılacağını dile getirdi. Didim"de 01- Kasım 2010 tarihleri arasında çeşitli suçlardan yakalaması bulunan (105) şüphelinin yakalanmasında göstermiş oldukları üstün gayret ve başarıdan dolayı polis memurları Suat Durmuş, Serkan Çetinkaya, Mehmet Aydın ve Aslan Güler"in askerde olması sebebiyle eşi Rabia Güler İlçe Kaymakamı Ali Katırcı elinden takdirname ve ödüllerini aldı.