Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapılan toplantıda yeni yapılacak belediye hizmet binası için 7 milyon TL, kentsel tasarım için 5 milyon TL olmak üzere İller Bankası"ndan toplam 12 milyon TL kredi alması için Başkan Özlem Çerçioğlu"ne yetki verildi.
Birçok gündem maddesinin bir sonraki toplantıya ertelendiği Belediye Meclisi"nde şehrin değişik yerlerinde bulunan belediye arsa hisselerinin satış ya da takası için plan bütçe komisyonu raporları kabul edildi. Şehir dışından gelen Servis Araçlarından alınacak güzergah izin belgesi ile ilgili Gelir Ücret Tarifesinde değişiklik yapılması hususu Meclis Plan ve Bütçe, Ulaşım ve Trafik Komisyonu ve Hukuk Komisyonu raporları doğrultusunda kabul edildi. Aydın Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatı için İller Bankası Genel Müdürlüğü"nden 7.000.000,00 (Yedi Milyon TL) ye kadar kredi kullanılması, kredi kullanma tarihinin tespiti, yapılan borçlanmanın iptalini istemeye ve kredi ile ilgili tüm işlemleri yapmaya, sözleşme ve evrakları imzalamaya Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun yetkili kılınması Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda kabul edildi.
Aydın Kent Meydanı Kentsel Tasarım-Peyzaj ve Mimari Uygulama projesi kapsamında yer altı kapalı otopark yapım işi hariç üst yapısal peyzaj uygulama işi için İller Bankası Genel Müdürlüğünden 5.000.000,00 (Beş Milyon TL) ye kadar kredi kullanılması, kredi kullanma tarihinin tespiti, yapılan borçlanmanın iptalini istemeye ve kredi ile ilgili tüm işlemleri yapmaya, sözleşme ve evrakları imzalamaya Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun yetkili kılınması Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda kabul edildi.
Bu arda Atatürk"ün 130. doğum yıldönümü ve Aydın Belediyesi"nin kuruluşunun 130. yılı olan 2011 yılında kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlenmesine karar verildi.