Başkan Demirören"in, projeyi hayata geçirmek için tüm mesaisini bu işe ayırdığı öğrenildi

Fulya Süleyman Seba Kompleksi"nin ardından bütün yoğunluğunu İnönü Stadı projesine veren Beşiktaş Yönetimi"nin, belediye seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandırdığı bildirildi.
Siyah-beyazlı kulübün gözbebeği olan bu projenin, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay"da beklediği belirtildi. Bakan Günay"ın otopark sorunu nedeniyle beklettiği proje için Başkan Yıldırım Demirören"in temaslarını artırdığı vurgulandı. Demirören"in yaklaşan belediye seçimleri öncesi Ankara"da bazı isimlerle görüşerek projeyi hayata geçirmek istediği ifade edildi.
Yıldırım Demirören"in, geçen seneki mali kongrede açıkladığı ve camiaya söz verdiği için gecesini, gündüzünü İnönü Stadı projesine ayırdığı bildirildi. Demirören"in, Bakan Günay ile sık sık görüştüğü ve belirlenen eksiklikleri gidererek, kulüp olarak yapılması gereken her şeyi yerine getirdiği vurgulandı. Haftalardır sonucu bekleyen yönetimin, Kültür ve Turizm Bakanlığı"ndan ses seda çıkmaması nedeniyle huzursuz olduğu, bu yüzden yaklaşan seçimleri de fırsat bilerek hükümet içindeki bazı isimleri markaja aldığı öğrenildi.

MİLLİYET