Sabah antrenmanında sol el bileğine top çarpması sonucu sakatlanan ve çalışmayı tamamlayamayan kaleci Hakan"ın bileğinde kısmi yırtık ve kemik ödemi tespit edildi.

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, MR"ı çekilen Hakan Arıkan ile ilgili “Tamamen olumsuz konuşmak istemiyorum. Ancak derbide oynaması zor. Rüştü"nün tedavisi de sürüyor. İyileşiyor ancak hiç idman yapmadı. Önümüzdeki pazartesi ve salı günü deneme yapacağız. Bu haftayı yüksek tempoda çıkarması durumunda kaleci sorunu çözülür” derken, Rüştü"de bu yükü kaldıramayacak ölçüde bel ağrısı görülmesi durumunda 3. kaleci Korcan"a iş düşeceğini kaydetti.

Kulak asmıyorum

Sol arka adalesindeki sakatlığı hızla iyileşen ve takımla birlikte çalışmalara en kısa sürede başlayacak olan Nihat Kahveci, hakkında yapılan yapıcı eleştiriler dışında söylenenlere kulak asmadığını söyledi: “F.Bahçe maçı öncesinde verilen bu ara sakatlığım için gerekli tedavilerimin yapılmasına imkân sağladı. Şu an iyi durumdayım. Hafif ağrılarım olsa bile F.Bahçe ile oynayacağımız derbi maçına kadar tam olarak hazır duruma gelmeyi istiyorum. İnönü"de kendi taraftarımız önünde F.Bahçe"yi yenmenin zevkini kaçıramam..

AVRUPA"DA DEVAM

Ardından Manchester United ve CSKA Moskova ile oynayacağımız iki Şampiyonlar Ligi maçımız daha var. Bu iki mücadelede Avrupa"da yolumuza devam etmemiz için çok stratejik önemde. Böyle kritik bir dönemde takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. İhtiyacımız olan puanları alıp yolumuza devam edeceğiz.

Yapıcı eleştirileri her zaman dinlerim. Kulaklarım pas tutmadı. Ama geldiğim günden beri yapılan yıkıcı eleştirilere kulak asmıyorum. Çünkü çok iyi biliyorum ki, zaman ve tecrübeye bağlı strateji bizi emin adımlarla hedefimize ulaştıracak.”

RÜŞTÜ: Hakan kalede devleşti

11. haftadaki A.Gücü maçında rakip forvet Meye ile çarpışıp sırtında ödem oluşan Rüştü, forma giyemediği Wolfsburg ve Trabzon maçlarında kalesinde devleşen Hakan"ı yere göğe sığdıramadı: “Hakan genç ama oldukça tecrübeli bir kaleci. Sakatken gözüm hiç arkada kalmadı.” Öte yandan Beşiktaş"ın derbi hazırlıklarında Hakan Arıkan"ın yanı sıra çift kale maçta sağ ayak bileğine darbe alan İ.Toraman da yarıda bıraktı. Siyah-beyazlılarda ayrıca milli takımlarda bulunan Tello ile Sivok çalışmalara katılmadı./vatan