ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Karşılaşma başlamadan önce tribünlerde üzerinde 'Şehiter ölmez vatan bölünmez' yazan bir Türk bayrağı açıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ise 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve karşılaşma başladı. 

İLK ATAK FENERBAHÇE'DEN
Karşılaşmanın ilk atağı konuk ekipten geldi. Sol kanattan Ziegler ortaladı, ceza sahası içerisinde Egemen topu kornere çeldi. Köşe vuruşunu Alex kullanırken, savunma topu uzaklaştırdı. 

FENERBAHÇE TARAFTARLARI KAPILARI KIRDI
Mücadelenin 2. dakikasında karşılaşma durdu. Fenerbahçeli taraftarlar demir kapıları kırarak stada girdi. Bu gelişme üzerine maçın hakemi Fırat Aydınus maçı durdurdu. Sarı-lacivertli taraftarlar tribüne çıktıktan sonra karşılaşmayeniden başladı.

SIMAO'DAN JENERİKLİK GOL
Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Simao 12. dakikada attığı harika golle takımını 1-0 öne geçirdi. Ceza sahası dışından çok sert vuran Simao, topu '90' diye tabir edilen yere gönderdi ve müthiş bir gole imza attı. 

CANER'İN ŞUTUNDA CENK BAŞARILIYDI
Simao'nun attığı şık golden sonra Caner de uzaktan kaleyi yokladı. 27. dakikada ceza sahası dışından çok sert vuran Caner'in şutunda kaleci Cenk gole izin vermedi. 

ALEX ATTI AMA...
Geriye düştükten sonra rakip sahada daha fazla poziyon bulan Fenerbahçe'de 31. dakikada Alex'le pozisyon buldu. Mehmet Topuz'un pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Alex, yerden vurdu, Cenk'i geçen top filelere gitti fakat 'gol' değeri kazanmadı. 

EGEMEN ÇİZGİ ÜZERİNDEN ÇIKARTTI
Fenerbahçe 34. dakikada bir kez daha rakip kalede etkili oldu. Soldan Caner'in ortasında kaleci Cenk'ten seken topa arka direkte Gökhan Gönül kafayı vurdu. Beşiktaş savunmasında Egemen topu çizgi üzerinden çıkarttı. 

ALEX'TEN MÜTHİŞ PAS
Beşiktaş kalesinde üst üste pozisyonlar bulan Fenerbahçe 40. dakikada gole çok yaklaştı. Alex'in harika çalımlarından sonra verdiği harika pasta Bienvenu penaltı noktasına yakın bir noktada topla buluştu fakat bu poziyonda da Cenk gole izin vermedi. 

BEŞİKTAŞ SAVUNMASI 'ETTEN DUVAR' OLDU
1-0 geriye düştükten sonra rakip kalede etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe, ilk yarının son dakikasında da Beşiktaş savunmasını geçemedi. Altıpasın önünde topla buluşan Alex, çok sert vurdu fakat top Beşiktaş savunmasından döndü. 

İKİNCİ YARI MÜTHİŞ BAŞLADI
İlk yarının sonlarına doğru kendi sahasına çekilen Beşiktaş, ikinci yarıya hızlı başladı. Quaresma'nın sağ kanattan getirdiği topta altıpas üzerinde seken top Mustafa Bektemek'in önünde kaldı. Siyah-beyazlı oyuncu sol çaprazdan vurdu, top direkten döndü. 

VE FENERBAHÇE GOLÜ BULDU
İlk yarıda birçok pozisyondan yararlanamayan Fenerbahçe aradığı golü 60. dakikada buldu. Ceza sahası sol çaprazından Caner yerden vurdu, yan direkten dönen topa altıpas üzerinde Alex vurdu ve topu ağlarla buluşturdu: 1-1

ALMEIDA OYUNA GİRDİ VE GOLÜNÜ ATTI
Skor 1-1 olduktan sonra oyuna giren Almeida 72. dakikada takımını yeniden öne geçirdi. Quaresma'nın soldan ortasına altıpas üzerinde kafayı vuran Almeida, kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 2-1

BARONI SKORU BELİRLEDİ
Karşılaşmanın son sözünü ise Baroni söyledi. 88. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Baroni, çok sert vurdu ve topu kalecinin sağından filelerle buluşturdu: 2-2