İstanbul İkitelli'de Çetin Feyzioğlu adlı vatandaş, birlikte büfe işlettiği 4 çocuğunun annesi eşi Zahide Feyzioğlu'nu (33) yanlarında motokurye olarak çalışan S.K. ile birlikte 14 Temmuz Cumartesi günü evlerinde yakaladı. İddialara göre Çetin Feyzioğlu, S.K.’yı döverek evden dışarı attı ve işten çıkarttı. Olay sırasında eşinden dayak yiyen Zahide Feyzioğlu, eşinden şikayetçi olunca polis ekipleri genç kadını sığınma evine ve 4 çocuğu ise bir yakınlarının yanına yerleştirdi.

HASTA ÇOCUĞUNU MERAK ETTİ
Zahide Feyzioğlu’nun 12 yaşındaki büyük kızı İrem'in 15 Temmuz pazar günü annesini arayarak, 7 aylık kardeşinin hastalandığını söylemesi üzerine anne Feyzioğlu, kadın sığınma evinden 'arkadaşımın evinde kalacağım' diyerek ayrıldı ve geceyi arkadaşının evinde geçirdi. Ertesi gün akrabalarında kalan çocuklarını görmeye giden Zahide Feyzioğlu, yolda eşiyle karşılaştı. Çiftin konuşması tartışmaya dönünce genç kadın kocası tarafından darp edildi. Kadın 155 polis imdat hattını arayarak ihbarda bulundu.

DARP EDEN KOCA SAVCILIKTAN SERBEST
Polise sığınan anne devlet hastanesinden darp raporu aldı. Polis 14 Temmuz cumartesi günü yaşanan olayın tekrar etmemesi için Çetin Feyzioğlu’nu gözaltına aldı. İfadesi alınan Feyzioğlu savcılığa sevk edildi. Ancak savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

İKİNCİ DEFA DAYAK YEDİĞİ İÇİN KORUMA TAHSİS EDİLDİ
Küçükçekmece Asayiş Büro ekipleri bir hafta içerisinde eşinden iki defa dayak yiyen Zahide Feyzioğlu için Küçükçekmece Kaymakamlığı’ndan, 'Çağrı üzerine koruma' kararı verildi. Feyzioğlu'nun eşine, aynı evde yaşamadıkları için de evden uzaklaştırma cezası verilmedi. Zahide Feyzioğlu, koruma talebi alınması üzerine polis ekibiyle birlikte kaldığı arkadaşının evine bırakıldı.

KORUMASIZ EVİNE GİTMESİ SONU OLDU
Koruma kararı olmasına rağmen Zahide Feyzioğlu polise haber vermeden birlikte kaldığı arkadaşının evinden saat 17.00 sıralarında ayrılarak henüz bilinmeyen bir nedenle, daha önce eşiyle birlikte yaşadığı Mehmet Akif Mahallesi Sancak Sokak 9 numaradaki Kazanç Apartmanı’ndaki evine geldi. Zahide Feyzioğlu’nun geldiği sırada evde olan kocasıyla arasında tekrar tartışma çıktı. Tartışma nedeniyle çıkna gürültüyü duyan komşular polise ihbarda bulundu. Kendisini kaybeden Çetin Feyzioğlu saat 18.00 sıralarında tartışma sırasında mutfakta bıçakla eşinin boğazını keserek öldürdü. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Feyzioğlu'nun cesedinin evden çıkarıldığı sırada, yakınları sinir krizi geçirerek ağıt yaktı. Çevrede yaşayan bazı vatandaşlar ise cinayetin sebebinin aldatma olduğunu iddia ediyorlar.

ÇETİN FEYZİOĞLU ARANIYOR
Çetin Feyzioğlu olaydan sonra 34 DU 0261 plakalı otomobiliyle kaçarak izini kaybettirdi. Polis bir süre sonra Feyzioğlu’nun kaçtığı otomobili terk edilmiş halde bulundu. Polis, olay ardından S.K.’yı, Çetin Feyzioğlu’nun zarar vermemesi için koruma altına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

'ÇAĞRI ÜZERİNE KORUMA TALEBİ'
Çağrı Üzerine koruma; kişilerin tehlike anında polis çağrı merkezinden talepte bulunmaları üzerine sağlanan korumadır.